Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kamermod I Zmiana Śr W Broniach .

XxMxTisoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , mam do was prośbę . Wszyscy wiemy że w kamer modzie jest funkcja zmiany średnich w broniach 30/75 , ale wpadłem na lepszy pomysł . Jeżeli udało się ustawić żeby wyszukiwało śr 45+ lub UM20+ to można by było ustawić żeby szukało um 20% i np 12inta ? O co mi chodzi ? Popatrzcie

Zatruty Miecz

1 bon - 45%sr

2 bon - -10%um

3 bon - np 20%DT

4 bon - 5%kryta

Teraz wytłumaczenie , Mamy zatruty miecz i chce żeby mi znalazło w nim 10%um i 12inta , jeżeli dało się zrobić żeby szukało śr i stopowało niech znajdzie śr i bon który nas interesuje i stopowało .

Np :

Ustawiamy żeby szukało nam śr30 i 12 inta , znalazło nam już 30 sr ale nie ma inta więc zmienia dalej dopóki nie znajdzie +30%sr i może +8inta . Rozumiecie ?

Jeżeli dało by się takie coś zrobić , bardzo bym prosił . Pomogło by mi to w grze i na pewno innym forumowiczom . Z góry dziękuje .

Legenda
Opublikowano

Na to pytanie może odpowiedzieć Ci napewno kamer i wielu innych dobrych speców w tej dziedzinie. Może by się i dało.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

To jest nierealne, taka odp. z mojej strony ^^. Bony jak się zmienia to wszystkie, a nie poszczególne.

Opublikowano

@up

Chodziło mu, żeby zmieniał wszystkie dokąd nie znajdzie np: +10um i +12 inta, a nie tylko um (niezabardzo umiem to wytłumaczyć)

Takie coś dało by się zrobić ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wiem że dało by sie to zrobić , sam bym pokombinował ale nie wiem gdzie są te pliki od zmiany bonów . (jeżeli ktoś wie gdzie są (w jakim folderze) proszę pisac) . Najlepiej niech się kamer wypowie , pisałem do niego ale on nic nie odpisuje .

Opublikowano

Rozumiem ^^, wystarczy napisać, żeby szukał wszystkie bony, które my chcemy :)

Opublikowano

@Up , tak .

Wie ktoś gdzie w plikach znajduje się to do zmian śr w broniach ? Jeżeli tak proszę pisać , może sam bym to zrobił .

Opublikowano

Kamer mogl zrobic jeszcze ze mozesz ustawic sr i um naraz np nastawiasz ze ma wejsc 20% um i 40% sr... bo ustawilem raz na 17 um to weszly sr 50 i sie wkur@@@@... a potem ustawilem +45% sr to weszly um 19 ... ale dalej zmienialo ;/ totalny facepalm ...

Opublikowano

Kamer patrzy do tematu ;f

Kurde ludzie, jak chcecie zeby wam szukał jeszcze int to najlepiej niech zrobi bota do bonowania całego eq pod pvp .. -,-

Ale na prawde przydałoby się poprawić to co mówił up, pewnie każdemu się przydarzyło ..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...