Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedam Nx Combat Arms

kajman_1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wystawi aukcji na allegro bo niby nie oplacil rachunku:) poprosilem o screeny z gry i wyslal przerobione... i to do tego beznadziejnie przerobione:D

To mi napisal jak sprawdzilem jego screen i napisalem ze jest oszustem a screen jest przerobiony:

pisz sobie co tam chcesz

17:46:48

ja mam wyjebane na to

I prosze o sprawdzenie zwiazku(IP) miedzy kontami:

kajman_1992 oraz EPE.

Opublikowano

Posłuchaj gnoju jeden masz gówno do powiedzienia jesteś żałosnym gnojem w dodatku 12 letnim..Z żadnym kontem nie jestem powiązany a po 2 jestem uczciwy chciałes kupić patent dałem ci dane a ty perfidnie terroryzowałes mnie bo nie chciałem ci dac patentu za free.Mogę wysłać rozmowe z tym małolatem jak mnie prosił żeby mu dać za darmo patent już laske chciał robić żeby mu dać ten patent.I o to cała wojna że nie chciałem mu dać patentu za darmo to mowi ze jestem złodziejem.Żal dziecka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nx itp. najpierw tak pisze a raz stiflife a po co wyciołeś moment jak chciałeś pałeczke robić obsrańcu mały co??Po 2 złodziejem to jest ktoś kto coś ukradł ja nikogo nie okradłem.Chciałbyś patent na nx-y za free co??Dostaniesz....A tak na marginesie możesz być pewien że ide jutro do prokuratury złożyć wniosek o bezpodstawne oskarżenie publicznie....Zobacze co bedziesz miał do powiedzenia jak przyjdziesz z mamą na rozprawe...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po 1.

Grafik z Ciebie żaden ...

po 2.

Jakie publiczne oskarżanie ? nie podał Twojego imienia, nazwiska czy nawet numeru gg, więc nie wiadomo kogo oskarża i nic z tego nie wyjdzie a tylko się namęczysz

po 3. oboje powinniście dostać po warnie za wyzywanie się nawzajem... jakby nie było rady spokojnie ...

Metoda na tańsze waluty za sms jest prosta ... kupujesz starter np. niemiecki (taki aby była możliwość płatności SMS) włączasz tryb samolot(gubisz zasięg), wysyłasz kilka sms z kodem wyłączasz tryb samolot(zyskujesz zasięg?) i dochodzą Ci SMS'y, Twoje konto jest na minusie i karte możesz wyjebać, i tak za każdym razem.

dziękuję, do widzenia. problem rozwiązany z tym całym sposobem ... wystarczy pomyśleć i masz za free...

Opublikowano

Super, czyli mam rozumiec ze tutaj proby oszustwa sa na swietle dziennym? nikt z tym nic nie robi?

Opublikowano

Daj tutaj screeny w spoilerze

[.spoiler][/.spoiler]

żeby nie było że macam w tym palce.

jutro to załatwię, jeśli nikt się nie zainteresuje.

Opublikowano

Ok no to lecimy:

Na pierwszym zamazalem w archiwum nicki moich znajomych:P

beztytuuljmq.png

beztytuu2ud.png

beztytuu3i.png

beztytuu4e.png

beztytuu5de.png

beztytuu6b.png

beztytuu7o.png

beztytuu8m.png

beztytuu9pp.png

beztytuu10ak.png

beztytuu11xt.png

beztytuu12oe.png

beztytuu13g.png

beztytuu14o.png

beztytuu16x.png

Zamazalem teraz jego dane i numer konta, moge je udostepnic na PM.

Po tej rozmowie zostalem oczywiscie zablokowany:)

I prosilbym o screeny od Kajman_1992 jak placze o poradnik, tylko teraz postaraj sie lepiej przerobic:)

Aha i ostatni screen pokazuje ze Nx itp. to ten uzytkownik ten sam numer gg co on podal:)

• Dodaj nową pozycję...