Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apel Do Kokosza.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie Marcinie: Parę słów na temat Pańskich decyzji, Pańskiego zachowania. Wiem, że w jakiś sposób dostanie mi się za to, ale chcemy Panu jedynie coś uświadomić..

Raz. Twoje zachowanie. Chce, abyś przejrzał to wszystko na oczy. Najprościej mówiąc: W dupie byłeś, gówno widziałeś, a wszystko oceniasz na podstawie wypowiedzi napalonych dzieci. (Nie bierz tego dosłownie, ale nie oszukujmy się, tak właśnie było..)

Chciałbym, abyś chociaż poświęcił te paręnaście minut na ściągniecie choćby clienta gry i przeanalizowanie go od podstawy. Zobaczyłbyś ile pracy w to wszystko włożyliśmy.

Co do samej gry. Wszystko ruszyło zgodnie z założeniami, aż do pierwszej awarii. Była ona nieunikniona, żaden z serwerów nie jest idealny. Nie była ona umyślnie spowodowana, tak samo nie była ona spowodowania przez nasze 'niechlujstwo'. Była to normalna awaria.

Nie rozumiem czego od Nas oczekiwałeś, jesteśmy zwykłymi ludźmi, staramy się jak tylko możemy. Tak samo mamy święta (w moim przypadku zostały w 3/4 zmarnowane, zaniedbane wiadomo przez co..). Chciałbym, abyś zrozumiał dogłębnie te parę kwestii.. W większości wystąpiły bugi typu "a nie spolszczyli jednego itema!!!111oneone, o bozzze, co teraz", czy tez 'a opcja czegoś tam nie działa do końca'. Było to jedynie niedopatrzenie nasze...

Poprawialiśmy od razu wszystko jak leciało, na pełnych obrotach. Wystąpiło tez parę innych usterek, które na bieżąco poprawiamy. W końcu jest to start serwera. Nie widziałem dotychczas, żeby na jakimkolwiek serwerze idealnie wszystko wyruszyło. Wszystko zostało skończone na czas. Serwer w dalszym ciągu stoi.

Także nie rozumiem Twoich decyzji. Nikt ich nie rozumie. Ukarałeś Team za coś, czego nie zrobił, tak samo postąpiłeś z serwerem.

Śmiem przypuszczać, ze wszystkie swoje tezy oparłeś na wypowiedziach 13letnich dzieci. Niestety tak to właśnie wygląda. Nie zapoznałeś się z nami od początku. Tak jak zrobili to Mounthains, czy dudsonowa. Nawet nie dałeś żadnemu z nas dojść do słowa, aby Ci to racjonalnie wytłumaczyć.

Zauważ, ze nie jest to pierwszy "wjazd" na Twoje zachowanie. Mam nadzieje, ze chociaż wyciągniesz z tego jakieś wnioski, a nie zaczniesz banować wszystkich po kolei wyłącznie za to, ze zwrócili Ci uwagę.. Nie widzę innego wyjścia, niż po prostu opublikowanie tego typu listu.

Jako osoba prywatna absolutnie nie mam zastrzeżeń do Twojej pracy. Jest to Twoje forum, zrobiłeś, co uznałeś za słuszne. Ale pozwól dojść do glosy innym osobą, zacznij pojmować to z innej perspektywy.

Chcemy Tobie jedynie tym listem coś uświadomić. Coś, co zrobiłeś pod wpływem emocji, coś, co było zachowaniem nie zrozumiałym absolutnie przez nas... Ten apel nie ma na celu oczernienia Twojej osoby. Jest on jedynie prośbą o racjonalne przeanalizowanie sprawy..

Mounthains i dudsonowa: Wielki Big Up dla Was. Dziękuje za cale zaangażowanie z Waszej strony, dziękuje za te wszystkie próby ogarnięcia tego wszystkiego.

Pozdrawiam, jako już były moderator działu Metin2..

Btw. Prosiłbym do czasu wypowiedzi kokosza o nie kasowanie/zamykanie tematu. Z Góry dziękuję.

Opublikowano

Japierdole...

Byłeś modem i zjebałeś.Mod nie powinien się tak wywyższać(chodzi mi tutaj o podklejanie chociażby tematu z reklamą)

Dodatkowo ten apel to powinien być bardziej na pw ,ale chuj.

#PS.

Wiem że pewnie jesteś z epoki systemów operacyjnych które nie obsługiwały Polskich znaków ,ale staraj się ich używać.Szczególnie w takich rzeczach.

@UP

japierdole.jpg

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Może to dziwnie zabrzmi ale wygląda na to że się ... żalicie ;)

"Tak samo mamy święta (w moim przypadku zostały w 3/4 zmarnowane, zaniedbane wiadomo przez co..)." - Nie wiem czy Ci gratulować głupoty czy podziwiać za fakt że zmarnowałeś święta w gronie rodzinnym przed komputerem.

"W końcu jest to start serwera. Nie widziałem dotychczas, żeby na jakimkolwiek serwerze idealnie wszystko wyruszyło." - Tu się zgodzę że nie ma serwerów na którym wszystko od początku jest ok ale od takich spraw są beta testy.

" a nie spolszczyli jednego itema!!!111oneone, o bozzze, co teraz" - Nie znam osoby która pisząc wykrzykniki pisze oneoneone, jedynie specjalnie ale tutaj chyba napisałeś żeby pokazać "głupotę" waszych graczy.

Popatrz co wy zrobiliście. Stworzyliście nawet osobny dział żeby temat o waszym serwerze nie zniknął w spamie prawda? Nadużyliście swoich uprawnień i teraz zostaliście ukarani. Popełniliście błąd, zostaliście ukaranie, proste prawda? Wg mnie kokosz postąpił słusznie ( nie chcę się podlizać bo inni mogą tak sądzić ) bo mod jest od pilnowania porządku w danym dziale a nie od reklamowania swojego serwera jak Tylko się da !

Wiele osób zarzucało wam że serwer zrobiony pod zarobek jak największej ilości kasy, a utwierdził mnie w tym znajomy (pozdrawiam Oskara hue hue ).

Prawdę mówiąc nie chce mi się dużo pisać bo jest późno ...

238626.jpg]
Opublikowano
Popatrz co wy zrobiliście. Stworzyliście nawet osobny dział żeby temat o waszym serwerze nie zniknął w spamie prawda? Nadużyliście swoich uprawnień i teraz zostaliście ukarani.

Administracja wyraziła na to zgodę. Nie rozumiem, o czym mowa.

Popełniliście błąd, zostaliście ukaranie, proste prawda? Wg mnie kokosz postąpił słusznie ( nie chcę się podlizać bo inni mogą tak sądzić ) bo mod jest od pilnowania porządku w danym dziale a nie od reklamowania swojego serwera jak Tylko się da !

Jaki to znów błąd, proszę, przedstaw go. Pilnowaliśmy w dalszym ciągu porządku w dziale. Prace nad serwerem nie za bardzo kolidowały, z naszymi codziennymi obowiązkami na forum, także nie ma zasadniczo pojęcia, co chcesz udowodnić. Administracja wyraziła zgodę na to wszystko, nie były to nasze widzimisie.

Wiele osób zarzucało wam że serwer zrobiony pod zarobek jak największej ilości kasy, a utwierdził mnie w tym znajomy (pozdrawiam Oskara hue hue ).

Uzasadnij.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...