Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Najgorszy Serwer

Kojak

Najgorszy serwer 2010 (Polski dedyk  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wybierasz?

• Evenye
      19
    • AnimeMT2
      3
    • Tivera
      2
    • LomaxMT2
      1
    • Longju66
      1
    • NaidRPG-Obrz
      1
    • EuphoriaMT2
      1
    • Imetin2
      3
    • GondorMT2
      0
    • DragonMT2
      0
    • EliteMT2
      1
    • PandoraMT2
      1
    • AvalonMT2
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema... Chciałbym zrobić film na YT z przedstawieniem najgorszego serwa tego roku. Głosujcie ; > Gdybyście mogli piszcie również w komentarzach dlaczego tak sądzicie... Pozdrawiam.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Eveney !

- przekladanie terminu startu ...

- przypinanie kazdego tematu o nim ... team mysli ze jak maja jakiegos posmakera to moga wszysto

- na start serva oczywiscie misji u tego npc obok biologa nie bylo, ulepszaczy nie mozna bylo sellac u kowala, stronka nie dopracowana, clijent niezabezpieczony

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Top one to Evenye moj ulubiony najgorszy serwer nie ma gorszego niż on team nie ogarniety bugów tak dużo, że jest ich wiecej niż smsy w 36.6 te bugi nigdy się nie kończą. Króluje

EVENYE NAJGORSZY Z NAJGORSZYCH KOCHAM TEN SERWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Dodaj nową pozycję...