Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Który Serwer Lpszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

ktory serwer lepszy avalonmt2 czy pandoramt2? na ktorym sie lepiej gra i ktory juz dluzej sie trzyma?

heh.gif

Gram na AvalonMT2

Moje GG: 31186686

Opublikowano

Pandora jest lepsza o wiele, tym że Avalon się szybko nudzi.. Mało nowych broni, zbroi.. Exp taki Sobie, kasa słaba.

Pandora, dosyć łatwy, tak jak by 4 fun. ;D

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Grałem na avalonie 2 miesiące , wbilem mentalem 85 , wp 87 , bodym 75 i naprawde fajnie sie grało miła atmosfera tylko no niestety do zarobienia jakieś kasy pozostaje Item Shop lub metiny , bossy . Na pandorze grałem przez 1 min gdy zobaczyłem serwer odrazu wyszedłem ;) Zdecydowanie Avalon !

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

@up: wyszedłem* ;)

@topic: avalon zdecydowanie lepszy, chociaż to nie serwer, który wpadł w moje gusta. ;]

pozdrawiam. :)

bearsjw.jpg

Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję.

35868u.gif29476.png

Jebutnij

delete.png. :)

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszym serwerem jest Auroramt2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ;]

post-285050-0-06627700-1293356894_thumb.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Moim zdaniem PandoraMT2 lepsza :) oto moje argumenty:

AvalonMT2 - brak pelerynek u handlarzy , taki sobie exp , cienki drop , słabo rozwinięta grota , lipne epiki

PandoraMT2 - u handlarek all przedmiony z is (nawet szkło intuicji) , dobry exp , drop podam niżej jak dobrze zarobić :) , grota , niedługo V3 :O , ładne epiki

Sposób zarabiania kasy na pandoramt2

1. Robisz postać 1lv , (musi miećokoło 250 defa ) wgrywasz moda , dodajesz sie do gildii (drugą postacią ) , ustawiasz na modzie żeby dawał expa (co 5 % najlepiej , bo gdy jest 40 %+ to będzie wbijało lv ) i idzemy taką postacią na dzikusy , 1 spot bez rękawicy = okolo 7 sztabek , 20 min dropu = całe eq sztabek = 400kk+

2. Podobnie jak wyżej tylko wbijamy na postaci 40lv , robimy gildie , robimy all eq na kryta , przeszywke , pż i nieumarli (DT) , dajemy żeby wpłacał expa na gildie na modzie :) najlepiej na 20% ustawić, aha , byłbym zapomniał , postać do dropu na DT to najlepsza -mental , robimy silne na p i z kd w mnisiej lub lepszej powinnismy mieć 500defa + , i idzemy taką postacią na parter do DT :) 1 pełen spot bez rękawicy = około 15+ sztabek 10 min expa = całe eq sztabek = 400kk+ ( dobrze mieć ustawione na modzie nieodpychanie na koniu :) wtedy ładujemy moda z tej strony http://metin2mod.tk/ml2010sf.html , wgrywamy go do metka 2010/2011 , mamy juz serwer pandoraMT2 i inne + nieodpychanie z konia przy logowaniu i wiele innych :D ) mam nadzieję że pomogłem :) liczę na plusiki

HB5fLf7.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...