Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ekipa Na Us'A!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak. Tym razem ekipa wypali na 100% (pod warunkiem, że znajdą się chętni).

Plusy Metin2 wydawnictwa z8games:

• Za misje do 10 lvl'a dostaje się 99% doświadczenia, zaś za misje do 20lvl'a otrzymuje się 90% doświadczenia
  • Łatwość w zdobyciu wybonowanego eq w niskiej cenie
  • Nagrody za misje są edytowane. Można otrzymać takie przedmioty jak Zwój Błogosławieństwa, Magiczny Metal czy Szkatułki Blasku Księżyca itp.
  • Aktywowany jest drop dyni
  • Rezyduje tam Król który jest wybierany co 2-3 miesiące. Osoba ta ma możliwość teleportowania graczy do siebie, więc nie trzeba kupować przepustek aby dostać się do v2
  • Istnieje misja z kawałkami pereł, w których jest "wyryta" dana litera alfabetu. Jeżeli uzbiera się napis "METIN2US" lub "G4BOX" otrzymuje się 5x Zwój Błogosławieństwa
  • GM ma prawo zbanować osobę za tzw. ksucie. Trzeba mieć niestety dowody tego czynu
  • Na czacie jest moderator, który pilnuje graczy aby pisali po Angielsku oraz blokuje możliwość pisania spamującym botom
  • 6 Channeli
  • Gracze są nastawieni do siebie przyjaźnie. Bez wahania można zapytać o coś osobę z 80 lvlem - z pewnością odpisze!
  • Bardzo niskie ceny - Aura Miecza 1-1,5kk, Silne Ciało 350k, Wir Miecza 400k, Berserk - 300k, Czarowane Ostrze - 200k, FMS+0 - 500-900k
  • U handlarki są mikstury które zwiększają szybkość poruszania się o 30 (10 sztuk - 10k)
  • Co tydzień w czwartki wieczorem odbywają się konkursy OX
  • Wolne spoty
  • Można handlować Pierścieniami Doświadczenia, Rękawicami Złodzieja (tymi na 1h) oraz Szkłem Intuicji!
    Na daną chwilę nie przychodzą mi do głowy inne rzeczy. Jeśli sobie przypomnę - z pewnością dopiszę!

Minusy Metin2 wydawnictwa z8games:

• Nie można handlować Zwojami Błogosławieństwa
  • Ciężko zdobyć kawałki pereł
  • Jak wszędzie, czasami można spotkać "chamskiego gracza"
  • Nie można pisać po Polsku na czacie

Gramy w królestwie Dendera (Jinno, niebiescy) na serwerze NEW WORLD!

Dlaczego Niebiescy?

Na PL'u królestwo Jinno cieszy się najmniejszym szacunkiem wśród graczy. Można spotkać tam najwięcej noobów oraz nieogarniętych graczy. Tutaj jest odwrotnie! Chunjo i Shinsoo należą do tych "gorszych" królestw.

Nie będę grał zaczynając od 0. Wolę iść na PL'a!

Spokojnie. Na start każdy z was otrzyma 500k. Dodatkowo będę sponsorował wam Czerwone Mikstury ;)

Okej! Już lepiej ;) Ale jak się z Tobą skontaktować? Masz jakieś wymagania?

Niestety tak. Twój wiek nie może być mniejszy niż 15 lat. Dodatkowo musisz wypełnić formularz:

Imię:

Postać:

Ile czasu poświęcisz grze (dziennie):

Oraz skontaktować się ze mną na gg: 20900093 lub wysłać prywatną wiadomość tutaj!

Zachęcam:) Tym razem ekipa wypali. Wszyscy zaczynamy od 1 lvla (nawet ja)

Opublikowano

Szkoda że 15 pyknie mi dopiero 17 lutego ;)

PS: Chyba że te 2 miesiące nie grają roli to ja się pisze na to ;)

Imię:Dawid (BULI)

Postać: Body

Ile czasu poświęcisz grze (dziennie): (JEŻELI JEST WEEKEND LUB JAKIES WOLNE) to myśle ze z 5h ( w tygodniu [szkoła]) 1h-

Opublikowano

szkoda ze nie freekingdom;/ bo bym zagral ^^ 15lat takie pytanie co do tego punktu . czemu dopiero od 15?;d

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

@BUL1K

2 miesiące nie grają roli;)

@UP

Szukam osób stałych, które nie skończą gry po tygodniu lub dwóch, osób którym można zaufać itp.

@Topic

Start planuję jutro, gdyż większość osób właśnie wtedy będzie miała czas. Ja sam wyjeżdżam za pół godziny i będę odpisywał tylko mobile.

Na prawdę zachęcam ;)

Opublikowano

A Może jeszcze nr. karty kredytowej i rozmiar buta? Takich tematów było już ze sto...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Imię:Maciek

Postać: Prawdopodobnie sura Wp

Na tygodniu gram po 1-1,5h, a w weekendy +5h

Opublikowano

A Może jeszcze nr. karty kredytowej i rozmiar buta? Takich tematów było już ze sto...

W jakim celu spamujesz?

Yhym... takich tematów było już sto, bo przecież to poradnik który nie może się powtarzać.

Każdy temat w której dana osoba szuka ekipy jest inny.

Sugerując, że takich tematów było już sto, twierdzisz, że mam się podpiąć pod temat który ostatnio aktywny był np, rok temu?

Nie rozumiem takich idiotów jak ty. Ta cyferka (licznik postów) pod twoim nickiem nic nie znaczy, zrozum to!

Opublikowano

Ja się na to piszę,tak w ogóle,kiedy 'zaczynamy' ,jakiś termin startu?

Imię:Michał

Postać:Sura WP

Tyle ile czas pozwoli.

Znajomość Angielskiego Jest ok.

P.S. Dałeś chyba złe gg .

Opublikowano

Nie nie zrozumiem tego bo takich tematów powtórzę jest już sto drugie tyle jest usunięte...

Imię:Piotrek

Postać: Body

Na tygodniu gram po 1-1,5h , Weekendy długo, ale nie przesadnie

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Ja się pisze ;>

Imię: Kuba

Postać; wp

Znajomosc angielskiego: dobra ;>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...