Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie], Czyli Co Lepiej Kupić...

za 25k nx  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. 1.kupi? bro? na perma:

• f2000 tactical
    • m417 combat
    • p90tr
    • (inna, oprócz m416 cqb i mp7 mod [napisa? jaka]
  2. 2. 2.kupi? zestaw na FT:

• spec, m32(ogniowe) i medy do?ylne
    • spec, minigun i medy do?ylne
    • spec, miotacz ognia i medy do?ylne
    • inny zestaw [napisa? jaki]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tylko tyle .

Zabiły mnie " Medy Dożylne" :D

No to tak .

Posiadasz już CQB.

Broń uniwersalną na wszystkie mapki .

Ja na twoim miejscu teraz po CQB zakupił bym P90TR .

Bardzo fajna broń na małe mapki ze sporym dmg .

W dniu dzisiejszym miałem przyjemność używać tej broni i moim zdaniem jest miodzio :]

Co do zestawu na FT To oczywiście : Spec Miotacz Medy .

Chyba że chcesz kupić jeden z tych zestawów tzn broń lub spec i bajerki to polecam ci broń .

A wiesz dla czego ?

Ponieważ bron będziesz miał na zawsze a spec i bajerki skończą się liczmy po 30 dniach .

Czyli Stracisz kasę i nawet zapomnisz iż to miałeś ...

Pozostaje przy zakupie broni Perma ;]

9368_gold.png

Opublikowano

1. Wybierz to czym Ci się dobrze gra.

2. Minigun/ miotacz ognia i aidkity - te dla wszystkich. Osobiście kickam (mam elite) wszystkich, którzy używają medyków tylko dla siebie -.-

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

1. Wybierz to czym Ci się dobrze gra.

2. Minigun/ miotacz ognia i aidkity - te dla wszystkich. Osobiście kickam (mam elite) wszystkich, którzy używają medyków tylko dla siebie -.-

Tylko najlepsze jest to, że i tak jak ja mam teraz MSG2, tzn. niżej niż LT2 to automatycznie elita kicka z pokoi nie patrząc na to jakie mają staty <_<. A to właśnie te niższe rangi zazwyczaj są lepsze od tych belkowców... A tak wgl. to już miałem tam LT24 i kupiłem medy to jak ja 25min. je rozstawiam to ktoś rzuci tam "nie chcący" granata i po nich. Oczywiście potem nie ma winnego.... Po prostu szkoda "przynajmniej" moich nerwów na latanie z tymi medami.

Specjalista
Opublikowano

Tylko najlepsze jest to, że i tak jak ja mam teraz MSG2, tzn. niżej niż LT2 to automatycznie elita kicka z pokoi nie patrząc na to jakie mają staty <_<. A to właśnie te niższe rangi zazwyczaj są lepsze od tych belkowców... A tak wgl. to już miałem tam LT24 i kupiłem medy to jak ja 25min. je rozstawiam to ktoś rzuci tam "nie chcący" granata i po nich. Oczywiście potem nie ma winnego.... Po prostu szkoda "przynajmniej" moich nerwów na latanie z tymi medami.

oj może takie coś wkurwić, ale trzeba mieć elita lub iść we 4 ze znajomymi :)

@topic: bierz speca, miniguna i medy, bo za flame wszyscy kickają, jeszcze zależy jaki FT, na BL minigun a CF flame bo wiecej expa :) chyba że nie grasz na Victorze lub Platinium

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Stary, kupuj m417 combat, ja dzisiaj kupilem i jestem bardzo zadowolony, bardzo dobra bron, chwilke potrenujesz a potem staje sie ona czastka ciebie .... nie raz teraz wchodze na roomy i staty np 7:1 10:2, dobra na bliskie i srednie odleglosci ciaglym ogniem, z daleka seriami i koles pada ;>, jak ktos umie ja docenic i potrafi grac, to mozna uznac ze lepiej sie gra od cqb, ale jesli chodzi o zestaw to tak, proponowalbym ci medy + flame, wtedy idziesz jak ja z Zola, i nabijasz po 800k punktow ;d, dobry exp, nawet jak kupisz na tydzien, poza tym jest taki + ze na kwarantannie jak zostaniesz sam lub cie goni z 2+ zombie, to walisz pod siebie flamem i latach w okolo albo do tylu i wtedy zdezorientowane zombie tym ze nic nie widac lataja za toba, chociaz o tym nie widza ze latasz wokolo nich i dostaja 50+ dmg bo obok nich centralnie ogien pada. Tak wiec mozna swobodnie grillowac, moge dac screena jak z 8 zombie na raz grille ubilem ^^ (technika wymyslona przeze mnie). Jednak ja tez zostaje przy permie, spec ci zniknie i dupa, a perm zostanie, ;> dobrze wyposarzony zwykly zolnierz moze byc nawet lepszy od specow srecow ^^

Opublikowano

ja to powiem ci jedno zakup sobie Speca ludka najlepiej to blondi Minigun aid kit no i dodatkowy slot na uzbrojenie ja tak zawsze biorę to po każdym Ft mam ponad 500Gp i Expa

Specjalista
Opublikowano

ja to powiem ci jedno zakup sobie Speca ludka najlepiej to blondi Minigun aid kit no i dodatkowy slot na uzbrojenie ja tak zawsze biorę to po każdym Ft mam ponad 500Gp i Expa

To powiem Ci to nie jest dużo, ja jak gram na Victorze lub Platinium to bez speca z MG i drugim podniesionym nabijam looz 500 expa. Mój kolega z flame nabija minimum po 800. Ale zalezy jaki FT: BL - minigun, CF - flame :)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

m417 każdy rodzaj. Piękna broń, malutki odrzut i szybkie ładowanie. Jak byś dorwał m417sb to już raj.

na ft zależy czy dla expa (flamer) czy dla maski (minigun)

nigdy flamera nie miałem więc nie powiem jak się gra ale z minigunem zrobisz kosę, ale wbijesz w ciągu całej gry z 1k expa. do tego strzykawki

do enzila: ja wole strzykawki bo najczęściej gość będzie grać z jakimiś newbie/noobami którzy albo rozwalą paczki albo zajebią wszystko dla siebie i gdy zostajesz sam na mapie z 10hp dziwisz się że nie ma twoich apteczek -.-

Opublikowano

Mnie z tymi apteczkami co dla kilku osób są to porostu nie mogę... Choćby dzisiaj rozstawiłem je żeby jak ktoś ma już hp na czerwono sobie wziął, to jakiś inteligent sobie podszedł w te apteczki i zrobił "z/w" jakieś zoombie zaczęły go tyrać i po apteczkach.

Wracając do tematu, ja osobiście miotacza ognia nie lubię. Jakoś taki nijaki jest, ja wolę osobiście miniguna. A co do broni na perma to ja bym polecił P90TR. Super broń i jak już masz CQB to się nie opłaca kupować kolejnego AR.

A do 2 pytania to według mnie: Spec, Minigun, Aid Kity (moim zdaniem pomocniejsze).

Pozdrawiam

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

m417 każdy rodzaj. malutki odrzut i szybkie ładowanie.

nigdy flamera nie miałem więc nie powiem jak się gra ale z minigunem zrobisz kosę, ale wbijesz w ciągu całej gry z 1k expa. do tego strzykawki

do enzila: ja wole strzykawki bo najczęściej gość będzie grać z jakimiś newbie/noobami którzy albo rozwalą paczki albo zajebią wszystko dla siebie i gdy zostajesz sam na mapie z 10hp dziwisz się że nie ma twoich apteczek -.-

M417 sb ma mały odrzut i szybko się ładuje GjeZet. Porównaj sobie np z m6a2srt.

Sam fireteama nie przejdziesz :). Masz zgraną ekipę - lepsze są Aidy. W dodatku, możesz wykożystywac je więcej razy niż 2x na runde :).

Napisz czy podjąłeś decyzję i zamykam :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...