Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Zacinki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchajcie mam problem. Zainstalowalem sobie Black Opsa, pomijam to ze mam jakis config ze mam gre w srednim oknie, a wczesniej w duzym. Tak czy siak max fps to 30 po 5 min gry kiedy dopiero przestaje sie scinac. Nie wazne czy szkolenie czy normalny rankingowy mecz, tnie sie jak skur... Co jest powodem tego ze gdy rozpoczynam gre to mam 8 fps max ? Neta mam bardzo dobrego 10mb/s, 2 GhZ, 2GB RAM, Intel Core Duo, ale nie wiem jaka karta graficzna, wiem ze z przed 3-4 lat jak nie wiecej. Co mam zrobic zeby mi sie tak nie cielo ? Nie mowcie mi o wylaczaniu steama w menadzerze zadan bo jak wylaczam steama to BO sie scina i musze po prostu zamknac bo sie nie da nic zrobic. Tak samo mam ze teraz jak ten nowy config wgralem to po 10 min mi nawet sie zacina gra i nie moge dokonczyc zadnej mapy i znow tylko wylaczenie przez ctrl alt delete. Single Player to juz wgl porazka, w 1 misji mi sie tnie w dowolnym momencie do tego stopnia ze musze komputer resetowac. Czekam na pomoc i ew. nowy config

Opublikowano

Nie nie nie, nie wiem jaka mam karte graficzna wiec 1 link odpada do forum mpc. Drugi tez, obydwu taktyk probowalem i nic nie pomoglo. Youtube takze ;/ Nie mam pojecia co robic. PS mam win 32 xp

Bywalec
Opublikowano

Żeby sprawdzić jaą masz karte graficzna wchodzisz w mój komputer-> ppm->właściwości-> menadzer urządzzeń->zaznaczasz karty graficzne i pokazuje ci się nazwa karty graficznej :) Jesli Radeon to ATI a jeśli Geforce to nVidia

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Bywalec
Opublikowano

Mam 2 karty (chyba) : Asus X1300 Series

Asus X1300 Series Secondary.

Skad pobrac do nich sterowniki ?

Musisz w menadzerze urządzeń wejść do Karty graficzne a nie Kontrolery gier i wideo.

Karte asusa możesz mieć np. od dzwięku.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Tak jak mówi kolega wyżej. Zresztą nie jest możliwe żeby mieć 2 karty graficzne na jednym komputerze.

@DOWN

Nie wiedziałem. Sorka za błąd

"Bądź człowiekiem a ludzie będą cie szanować."

Opublikowano

Tak jak mówi kolega wyżej. Zresztą nie jest możliwe żeby mieć 2 karty graficzne na jednym komputerze.

Mozna ale tylko jednej da sie uzywac. Mozesz miec zintegrowana z plyta glowna i jedna podlaczona.

sig1wc2km3.jpg

18706.png

28665.jpg

Zbieram -

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...