Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym o dodanie prefixu ... [PROBLEM] lub [PYTANIE]

Witam, chciałbym wam przedstawić małą propozycje, a więc : Stworzenie kolejnej części metina:P A co za tym idzie to będzie 3 część, oczywiście nie oficjalna dla YMIR-u czy GF-a tylko taka prywatna ^^ Co chciałbym dodać nowego : Nowa postać ( w miarę możliwości ) Nowy instruktor dla każdej klasy tj. Nowe profesje!! Nowe itemy, zbroje , PIERŚCIENIE !! ( nie takie np. pierścień expa... Tylko np. Ebonitowy Pierścień ( co się wiąże z dodaniem nowego slotu do eq ) Nowe mapy, nowe npc z questami, nowe npc z itemami, nowe lokacje do expienia, specjalne lokacje do eventów, Nowe skille ( Dla starych profesji ) Nowe wierzchowce tj. Nie myślałem nad nazwami ale jedna z nich mogłaby być ( Koń Umarłego ) Oczywiście odp. txt ^^ Nie chce przecukrzać ale wiele wiele innych nowych rzeczy chciałbym dodać. Po prostu szukam ludzi z którymi mógłbym to wykonać, nie liczę na zrozumienie bo to może się wydać niemożliwością -.- Nie oferuje żadnej zapłaty za pracę nad tym, jeżeli projekt wypali, możliwe, że to będzie nowy client ( co ja pierdole ? )

3905h.jpg 16040.gif

19003sh7.gif 40863.png

22618.gif 34386.jpg

21843.gif 23439.gif

30387.png 9416.png

Opublikowano

Czyli inaczej chciał byś założyć prywatny serwer, ze zmienioną nazwą gry. Czy tak?

@Edit

No to, załatw sobie :

• Informatyków
  • Grafików
  • Skrypterów
  • Itp

Powodzenia.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Nie do konca;D Serwer stałby na hamachi czyli tylko dla paru osob ktore edytowały by metka, a gdyby to wypalilo, mozliwe ze powstalby dedyk z tym clientem/metkiem:>

W sumie to nie byłoby nic innego jak edycja clienta... Dodanie kilku npc ( ze skillami itp,) Nowe skille , bronie itp. Czyli nie zalozenie serwera z inna nazwą gry ^^

3905h.jpg 16040.gif

19003sh7.gif 40863.png

22618.gif 34386.jpg

21843.gif 23439.gif

30387.png 9416.png

Opublikowano

Bardzo ambitne plany ;)

-nowe qesty - żaden problem

-wierzchowce - dało by rade

-nowe skille - co.kr dali rade, jakoś się da

-itemy - da się

Jakbyś miał jakiś "wykozaczony" team to by się MOŻE dało zrobić

___

To tylko moje zdanie ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

UP no wlasnie te punkty beda najlatwiejsze... Ale tu pies czy tam kot jest pogrzebany ... Nowa profesja + Nowa postac... Tutaj juz h** leze i kwicze:// A przydała by sie ;/ Potrzebny by był grafik pr0 el0 :/ Niestety wątpie aby ktos za darmo zrobil cos takiego -.- Te mapki wierzchy skille itd to proste, ale z dodaniem nowej profesji, postaci oraz NOWEGO SLOTU z NOWYM ITEMEM bdzie trudno ;/

3905h.jpg 16040.gif

19003sh7.gif 40863.png

22618.gif 34386.jpg

21843.gif 23439.gif

30387.png 9416.png

Opublikowano

dało by się jednak te skille są wątpliwe wszystko się da z odpowiednimy ludzmi jednak to troche trwa :)

Down@ nie mówie że jeden dzień ;P chętnie moge przy tym pomóc sam nawet miałem takie ambicje :). A nad dołączeniem się zastanowie

Opublikowano

Kaled nie powiedziałem ze to ma byc na jutro ;] Oczywiscie ja tylko szukam ludzi ktorzy byliby chetni do takiej roboty. Nie zmuszam nikogo.

Jeżeli byłby ktoś chętny, lub miał jakieś pytania zapraszam na gg 16196236.

3905h.jpg 16040.gif

19003sh7.gif 40863.png

22618.gif 34386.jpg

21843.gif 23439.gif

30387.png 9416.png