Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Premka Na 3 Dni

na3fazy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem plaga na tym iż wpisałem sobie pięknie ładnie premke na g1 dałem active ESN i nic się nie stało, stronę zwiesiło i nic się nie dało zrobić , a premki jak nie było tak nie ma , próbowałem wpisać jeszcze raz i pisze ze kod jest już wykorzystany . Co robić ?

Opublikowano

Tak widzę, że z G1 jest jakiś problem, przed chwilą nie mogłem się wcale zalogować.

W tej sytuacji jedynym wyjściem jest napisanie ticketa do K2. Powinni ci zwrócić "zaginioną" premkę ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Tak widzę, że z G1 jest jakiś problem, przed chwilą nie mogłem się wcale zalogować.

W tej sytuacji jedynym wyjściem jest napisanie ticketa do K2. Powinni ci zwrócić "zaginioną" premkę ;)

co mam mniej więcej napisać w tym tickecie ?

Opublikowano

Napisz powiedzmy coś takiego:

"Hi recently i bought 3 days of gold by ESN. Unfortuntelly it was a lagg on G1 site, and it didnt add premium to my acc.

When Im trying to activate it second time it shows me an info that my ESN is used. My ESN was: (tu podaj kod ESN)

Please do something to resolve my problem.

Regards, twój nick."

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Najlepiej by było jakbyś napisał jeszcze swój KOD ESN , który otrzymałeś po zakupie premki na playspanie .

@DOWN : Sorry , nie zauwarzyłem , przeczytałem początek i dałem sobie spokój hehe .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Najlepiej by było jakbyś napisał jeszcze swój KOD ESN , który otrzymałeś po zakupie premki na playspanie .

Jak dobrze przeczytasz moją propozycję ticketa to doczytasz się, że właśnie to napisałem.

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Dziwny zbieg okoliczności bo mam to samo i już miałem zakładać temat ale myślę sobie zobacze co tu nowego na forum :) Odpisują już na te tickety ?

@Edit wysłałem ticketa zobaczymy co z tego będzie. Może dadzą coś w ramach rekompensaty. Chyba się nie będą śpieszyć z odpisaniem bo święta ;/

icon_ban.gif
Opublikowano

Dziwny zbieg okoliczności bo mam to samo i już miałem zakładać temat ale myślę sobie zobacze co tu nowego na forum :) Odpisują już na te tickety ?

Tak, mojemu kumplowi przedwczoraj odpisali.

Można pisać ;)

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

jeszcze 1 pytanko do jakiej kategori mam przypisac ten problem w moim tickecie :

-account issues?

-in-game issues ?

-payment issues?

-report abuse ?

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/140963-tut-jak-napisac-ticketa/

tutaj masz link do tego jak napisać ticketa.

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

jeszcze 1 pytanko do jakiej kategori mam przypisac ten problem w moim tickecie :

-account issues?

-in-game issues ?

-payment issues?

-report abuse ?

Payment Issues.

a w drugiej Purchase Made but... (nie pamiętam dalej)

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Payment Issues.

a w drugiej Purchase Made but... (nie pamiętam dalej)

w drugim są takie opcje do wyboru :

-unable to purchase

-missing an item

-Did NOT receive anythink

-other payments issue

-recurring billing issue

która mam wybrać?

Opublikowano

w drugim są takie opcje do wyboru :

-unable to purchase

-missing an item

-Did NOT receive anythink

-other payments issue

-recurring billing issue

która mam wybrać?

Did not receive anything.

W zasadzie Missing an Item to jeden grzyb, ale wybierz pierwszą którą ci podałem.

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ja wczoraj aktywowałem premke z playspan to wszystko pięknie może jakiś bug , pozostaje ticket

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

A ja wysłałem tego ticketa i nic czekam ponad 48h. Chyba mają bardzo duże opóźnienia bo na ticketa którego wysłałem im miesiąc temu odpisali wczoraj ;/

icon_ban.gif
Opublikowano

Przysłali mi takie coś:

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We are aware of your issue and currently working diligently on your original ticket (tu taki kod).

Rest assured that we are working diligently to resolve your question. However due to the complexity of some issues it may take a bit of time. All future correspondences from us regarding this issue will be in ticket (tu taki sam kod). If you have any questions regarding a different issue, please feel free to submit a new ticket and we will be more than happy to assist you.

We apologize for any inconvenience due to the delay and greatly appreciate your patience.

Przetłumaczyć to translatorem też potrafię tylko ja zastanawiam się o co im chodzi bo nie bradzo kapuje to. I kiedy mi oddadzą golda?

Specjalnie napisałem nowy post a nie edytowałem bo temat zniknoł wśród innych tematów.

icon_ban.gif
Opublikowano

Przysłali mi takie coś:

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We are aware of your issue and currently working diligently on your original ticket (tu taki kod).

Rest assured that we are working diligently to resolve your question. However due to the complexity of some issues it may take a bit of time. All future correspondences from us regarding this issue will be in ticket (tu taki sam kod). If you have any questions regarding a different issue, please feel free to submit a new ticket and we will be more than happy to assist you.

We apologize for any inconvenience due to the delay and greatly appreciate your patience.

Przetłumaczyć to translatorem też potrafię tylko ja zastanawiam się o co im chodzi bo nie bradzo kapuje to. I kiedy mi oddadzą golda?

Specjalnie napisałem nowy post a nie edytowałem bo temat zniknoł wśród innych tematów.

Musisz po prostu czekać. Wkrótce rozwiąża problem i aktywują ci premkę.

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Napisz powiedzmy coś takiego:

"Hi recently i bought 3 days of gold by ESN. Unfortuntelly it was a lagg on G1 site, and it didnt add premium to my acc.

When Im trying to activate it second time it shows me an info that my ESN is used. My ESN was: (tu podaj kod ESN)

Please do something to resolve my problem.

Regards, twój nick."

ten kod esn to sam kod czy pass code tez bo ja mam ten sam problem. i gdzie napisac to regards?? w liscie czy gdzie idziej??

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...