Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Stary Clijent Dragonmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli kto s ma... A WIEM ZE MACIE!!!! starego launchera do DragonMT2 (na nowym mi metin2mod.tk niedziala...) TZN. MAM KAMER MODA, MULTIHACKA ale bez starego launchera to moge sobie popatrzec na pliki... POSYPIĄ SIE PLUSY [ mozecie podstawowe pliki tzn. {te wszystkie bez folderów w FOLDERZE DRAGONMT2 czyli clijent.bin, te jakies śmieszne puste prawie pliki path.bin itp spakowac i wrzucic na wrzute... a te foldery BGM, PACK, I te różne gówna przeciez sie niezmieną... ) z góry dziekuje beda + bedą 5... WIEM ŻE MACIE podzielcie sie pliss... Chodzby z uwagi ze jestem kobietą.... ;*

Opublikowano

@up: raport za spam..

@topic: trochę ogaru, nie musisz używać ciągle '!!!!'.. wejdź na stronę dragonmt2.pl i pobierz nakładkę (200mb waży) i wklej do metina, i masz 'gotowy klient'... (i nie 'clijent' tylko 'klient/client'..)

bearsjw.jpg

Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję.

35868u.gif29476.png

Jebutnij

delete.png. :)

Opublikowano

ty nic nie rozumiesz. ten nowy klijent nie osługuje plików od multihaka. Porzebuje plików przed pathem klijenta. A z uwagi że wiem iz inni mają prosze o podzielenie sie plikami ;) . Szczegulnie chodzi mi o pliki a nazwą locale_pl.epk , locale_pl, locale_pl.hgru (jakos tak to ostatnie ;) )