Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 I Zmiana Tapety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

dziś sformatowałem swojego kompa (windows7) i wszytko pięknie ładnie ale chce zmieć tapetę i bach nie da się

mam ciągle czarne tło mogę zmieniać tylko na inne kolory a na nic innego w personalizuj jak wezmę inna kompozycje to odrazu się zmieni tło na czarne

próbowałem coś robić z rejestrem ale nic z tego...

HELP !!!

załączam skan z combofixa (nie wiem o co tam chodzi stok mi poradził abym to zrobił i dał na forum)

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

PPM na pulpicie > Personalizuj > Tło pulpitu po czym wybierasz tapetę na 100% musi działać.

OMG właśnie TO MI NIE DZIAŁA !!!

jak kliknę jakieś zdjęcie i ustaw jako tło też nie działa

tnz. odrazu się zmienia na czarne tło

inaczej bym nawet nie pisał tego tematu

Opublikowano

Niewiem

-.-

to po cholere piszesz ?

aaa już wiem pościki się nabija dziecko jak się mózgu nie ma żeby pisać sensownie to się pisze byle co

Opublikowano

Ja Wiem

Po prostu Nie masz Oryginalnego Windowsa 7

a nie powiem że nie :rolleyes:

ale ciekawi mnie to, że przed formatem tez miałem pirata i wszystko działało elegancko a teraz nie...

Opublikowano

Dokładnie, też miałem ten problem.

Poszukaj aktywator w google.

jaki aktywator ? że znika ci ten napis "ta kopia systemu..." ? to już miałem i zrobiłem wszystko i dalej jest czarna tapeta tylko tyle że tego napisu niema miałem jakiś tam remove wat

Opublikowano

Masz napisane w prawym dolnym rogu, że to kopia? Jeśli tak to nic nie zrobisz też tak miałem musisz poszukać w goglach. Po prostu wpisz co tam jest napisane w tym rogu w gogle.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Masz napisane w prawym dolnym rogu, że to kopia? Jeśli tak to nic nie zrobisz też tak miałem musisz poszukać w goglach. Po prostu wpisz co tam jest napisane w tym rogu w gogle.

napis już zlikwidowałem ale tapety nie mogę zmienić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...