Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja Dla Mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zauważyłem że często występuje u was błąd z tym że gdy piszemy post wyskakują dwa ^^ dostałem za to już nie raz warna [ ostrzeżenie ] więc w takim razie chciałem zaproponować aby administrator ustawił coś takiego jak ...hmmmmm nie pamiętam jak to się nazywa ale mogę wyjaśnić jak to wygląda .

Gdy piszemy posta pod naszym wcześniejszym postem to on się łączy i pozostaje jeden , dzięki temu zaoszczędzimy darmowych ostrzeżeń.

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt.

Chciałbym aby jakiś moderator przekazał to głównemu administratorowi forum MPC, aby w panelu administratora ustawił coś takiego .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

jeśli moderator dał Ci za takie coś warna to gratuluję modkowi ...

jeśli widzę tego samego dubla w przedziale czasowym 1-3 minuty to go kasuję, albo łącze i tyle, bo widzę że nie pisał tego specjalnie, a wypadek przy pracy każdemu się zdarzy.

Opublikowano

No właśnie..

Jak user pisze w przeciągu 5 minut dokładnie tego samego posta to ten drugi post wywala się do kosza ; s

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Takie coś jest w phpBB że jest np. napisane Dodane po xxx minutach i treść nowego posta

Ale z drugiej strony brak możliwości refreshowania.. więc nie. Wina słabego łącza. :P

Opublikowano

No dobra ale może by takie coś wprowadzić wtedy mod by miał mniej roboty i my mógł ketchupa banować ^^ o ile jeszcze on tu gdzieś jeszcze jest...

76561198090890807.png

Opublikowano

Nie ma takiej potrzeby...

Wystarczy gdy tylko pojawią się dwa takie same posty, jeden przenieść a nie je połączać - no ale pomysł w sam raz ma tam troszkę

w sobie inteligencji, to i tak nie jest zbytnio potrzebny.

Opublikowano

Nie łatwiej zablokować 2 posty tego samego usera pod rząd ?

Nie

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...