Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

Kamilu23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam pytanie dotyczące Ts'a i WarRock'a . Nie wiem o co chodzi bo gdy gram w WarRocka mnie słychać bardzo dobrze i wyraźnie (mam ustawiony klawisz ctrl). Ale mojego kolegi nie słychać podczas gry i mamy kłopot z graniem (kolega tez ma klawisz ctrl). Żeby było go słyszeć musi widzieć pasek zadań lub pasek narzędzi mniejsza z tym :P . W innym razie nie słychać go wcale. Próbowaliśmy już ściągać inne komunikatory ale to i tak nic nie działa ;/ . Na czułość głosu także go nie słychać ,bo w połowie zdania już go nie słychać .

Proszę o pomoc =)

Opublikowano

Pewnie chłopak ma vista tak ? Też mam taki problem i korzystacie z ts 2 tak ? Jak tak to tego raczej nie naprawi bo to już coś w ustawieniach systemu .

@DOWN To nie wiem możliwe ,że na 7 są podobne ustawienia co na VISCIE także wychodzi to samo , ja mam vista i mój kolega i mamy to samo co twój kolega.

Nie naprawi tego raczej ...Radze zainstalować TS 3...Tam będzie mu działać bez zarzutów .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Zgadza sie ale nie do konca ,bo kolega ma Windows'a 7-ke ,a nie Viste

Zgadza sie jedynie to ,ze korzystamy z Ts'a 2-ki

Ale + poleci :)

@Edit

Ok dzięki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...