Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Sposobu Na Darmową Broń I Działającego Bota Na Dinary!

noopr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc szukam darmowych broni(mp5k itp. na g1 można niby wygrać mp5k ale nie wiem jak.Jak ktoś wie proszę o udzielenie instrukcji).

Szukam także dinar bota na zombie(windows 7) który działa tzn.sam sie wlacza start ponieważ po uploadzie już nie działa

Polecą +++ za pomoc :D.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP Można nadal zdobyć ;] Najlepiej jak się zakłada konto na gamecoach.tv ...dostaje się za rejestracje na tej stronie m4 spectre na 30 dni i jakieś tam PX , póżniej kiedy się zalogujesz na warrock.net wyskokczy Ci wiadomość z playspan to coś tam klikasz i wybierasz broń jaką chcesz dostać po rejestracji na playspanie .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

wpisz se w opcji "szukaj" - dinar bot nononon, mam g od ponad miesiąca i dalej dziala (jest jeden problem on ma opcje ze przyciska enter i tylko to)

ja to robie tak: włączam sirosix działający (albo inny z opcja auto start), włączam tego nononon, potem włączam WR, robei roma na zombie z byle jakim hasłem, włączam auto start, super jump na normal i dig'a, przyciskam F7 (to ta opcja ze auto enter) kładę coś na ALT i CTRL i dalej kasa sama leci 12 godz nazbiera powyżej 50k dinarów (z super masterem i premką gold, a te rzeczy mozesz se włączyc w hacku :) ) ja takiego sposobu używam i dobrze idzie

ps. pamiętaj wyłączyć GM warning zeby ci przedwczesnie nie scrashowało (chyba ze sie boisz dlvl to nie wyłączaj GM Warning

i co do darmowych broni to żadnych nie da sie zrobic na istniejącym końcie tylko pzy zakladaniu te mp5k, o i da sie jeszcze spectre, 5% sp i 20% expa, nie che mi się tego tłumaczyć jeśli nie umiesz (nie wiem czy to działa)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...