Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W plikach .wz eMS nie ma jeszcze piratów, a więc nie można zmienic action.0 na rapidfire.

Ponoc można zmienic na darksight czy coś, niby jest trochę szybciej ale i tak po 5-10minutach dc.

Opublikowano
W plikach .wz eMS nie ma jeszcze piratów, a więc nie można zmienic action.0 na rapidfire.

Ponoc można zmienic na darksight czy coś, niby jest trochę szybciej ale i tak po 5-10minutach dc.

to tak.

No Delay mogę wam zrobić za Darmo każdemu kto chce i jaki chce skill ale tak , nie ma akcji (rapidfire, darksight) więc jedynie jaka różnica to troche przyśpieszy atak

Opublikowano

Ja prosze na Slash Blast; Power Strike; Magic Claw i Heal o ile to mozliwe. Z góry dziekuje :))

<<<<<<< EMS >>>>>>>>

5x Hunter nick: Nales --> Sleep

6x Page nick : Cord --> Sleep

7x Mage I\L nick: Emglo --> Sleep

To nie jest zwykle Forum, to jest MPCFORUM.

Opublikowano

Skorzystam dla sina na Lucky7. Słuchajcie tak sie zastanawialem, po co nam vac i godmode, to takie brutalne, barbarzynskie, jaskrawe. Ja to widze inaczej: dyskretnie, bez fajerwekow. Idziesz sobie w odosobnione miejsce, wrzucasz fast attack, stupid mob, no breath i jest elegancjafrancja, pelna kultura. Dlatego jestem za fast attack by bardziej w tym kierunku doskonalic haki. Gracze w bialych rekawiczkach. Żebyto w żadnym razie nie kojarzyło się z wulgarnym małolatem co urzywa haksów na Henesys hunting grounds...

Pozdrawiam,

Felix.

Opublikowano

hmm jak wam to napisać inaczej że to nie jest Rapidfire/Darksight hmmm...

Przyjmijmy że wartości to szybkość

(GMS)rapidfire action ma wartość - 10

(GMS)darksight - 7

(EMS)alert2 - 3

(EMS/GMS)Heal - 2

...........

wiecie oco chodzi? xD jednym słowem CZEKAĆ AŻ WYJDZIE NOWY ACTION ALBO DODADZĄ PIRATA DO PLIKÓW !!!!!!!!!!

bo sie nie opłaca robić No Delay jak to jest TAKIE WOLNE ale obiecuje jak zaraz wyjdzie szybszy action to dam na forum skile jakie chcecie :)

Opublikowano

Tak ale zapominaj o wolniejszych skill'ach takich jak Explosion...

Przydadza sie wyzszym pozioma ;)

Jeśli jesteś wśród osób które mają w opisie coś o muzyce, to

Wypier*****!

Opublikowano
a tak mnie wiecej kiedy beda piraci na europie

albo kiedy dadza pq carnival i maze?

Jak im się zechce, czyli mniej więcej "chuj wie kiedy"

Opublikowano

Dla mnie dziwne jest to ze tak... wiw3k nie mówie że źle zrobiłeś ale po co gadać :No Delay mogę wam zrobić za Darmo każdemu kto chce i jaki chce skill ale tak [...] skoro i tak powiedziałeś że tego jednak nie zrobisz ... nvm. W każdym bądź razie mam pytanie o co chodzi z tym carnival pq ? Co ludzie sie nim tak jarają?

prosiakjaimamafk7.jpg

beztytuufa9.jpg

Opublikowano

lol... mu chodzi o to że nie będziesz nawalał spear crusherem jak Rapid Fire...

więc za bardzo się to ci nie przyda bo różnica będzie bardzo malutka..

Opublikowano
Dla mnie dziwne jest to ze tak... wiw3k nie mówie że źle zrobiłeś ale po co gadać :No Delay mogę wam zrobić za Darmo każdemu kto chce i jaki chce skill ale tak [...] skoro i tak powiedziałeś że tego jednak nie zrobisz ... nvm. W każdym bądź razie mam pytanie o co chodzi z tym carnival pq ? Co ludzie sie nim tak jarają?

wyjaśniłem czym się różni ale nie powiedziałem że nie zrobie, jak ktoś chce to zrobię (np. explosion tak jak napisane niżej)

Tak ale zapominaj o wolniejszych skill'ach takich jak Explosion...

Przydadza sie wyzszym pozioma ;)

jeżeli masz takowy skill to mogę ci zrobić i sprawdzisz czy duża różnica.