Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Włączyć Fishbota Od Mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc widziałem wczoraj dość tematów "Jak włączyć fish bota na pl?" lub coś w tym stylu.

1.Włańczamy injectora i wpisujemy metin2client.exe broswe i bierzemy np M2fish.dll od erpela linki w temacie mrowadsk : http://www.mpcforum.pl/topic/253208-downloadfishbotblok-hscpu-limit-a-to-wszystko-dziala-na-pl/

2.Potem włańczamy metina przez obejście byle jakie aby nie wysyłało logów

3.W tym czasie szybko i energicznie nie ustannie kilikamy inject

4.Wtedy nam się odpala fish bot i to tyle

PROSZĘ O ++++++ TO MÓJ PIERWSZY POST WIĘC TO NA TYLE . LICZĘ NA DOBRE KOMENTARZE.DZIĘKUJE

Opublikowano

Sauron654: Zrób tak ja napisałem . A pozatym mi wszystko działa jak tam jest napisane. Jak zrobisz to powiedz . Wiesz dlaczego ponieważ przez ten program trzeba włączyć szybko ten fish bot a nie czekać aż się włończy metin.

Opublikowano

sauron napewno nie sciagnales programu lock.exe i nie zablokowales 2 programikow z HackShielda :D

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

No to przecież ja to wiem, zablokowałem teraz wszsytko pięknie, ładnie i czemu mi okienko nie wyskakuje jak włącze injector i potem metina?

Opublikowano

No to przecież ja to wiem, zablokowałem teraz wszystko pięknie, ładnie i czemu mi okienko nie wyskakuje jak włącze injector i potem metina?

Opublikowano

Jak klikam energiczne to wyskakuje hack dected i dupa. Zablokowalem tym programikiem te pliki 2 i też dupa, tak samo hack dected

EDIT: A może trzeba net frameworka 4.0? bo mam 3.0

Opublikowano

Nie radzę używać FB ponieważ :

-Banują konta po 2-3 dniach od użycia go !

Jeżeli macie jakieś sposoby na to aby nie banowali to dawać ! ; p Kogo nie zbanowali jeszcze a od 2 tyg używa tego bota ? I gdzie najlepiej łowić w Jinno ..

ZBIERAM + i -

Łyso Ci ?

Opublikowano

Przecież u mnie jest dobra instrukcja jak odpalić FB

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Jest dobra , ale powiedzmy że źle wytłumaczona ... u cb w temacie chyba na 28 stronie jest post jak ładnie uruchomić FB w XP ;)

Na pierwszej stronie jest :

1. Tworzymy obejście metina: Lub uruchamiamy to co dałem w instalce

Sa 2 injectory można kożystać z tych których chcemy ;)

Insturkcja jak zrobić obejście :

* kopiujemy plik metin2client.bin

* przenosimy go do innego folderu

* uruchamiamy program winrar

* w nim znajdujemy nasz skopiowany plik metin2client.bin

* zmieniamy jego nazwę (w winrarze) na metin2client1.exe

* wyłączamy winrara a plik metin2client1.exe przenosimy spowrotem do folderu metina

* metina będziemy odpalać z tego pliku

2. Teraz już prawie wszystko zrobione. Teraz ustawiamy bota:

* uruchamiamy plik "Fishbot by Mrowadsk"

* Wybieramy okno z metinem i się cieszymy FB ;)

. Teraz ustawiamy bota nr 2:

* uruchamiamy plik "[uG] INJECTOR - PERX"

* w linijce "what to inject" wpisujemy metin2client1.exe i zaznaczamy "Automatically"

* w linijce "Add to injections list" klikamy "browse" i wyszukujemy plik "M2Fish.dll" który powinien być tam gdzie nasz fishbot

* konfiguracja początkowa bota zakończona

Injector ma wiry ponieważ iintegruje wpliki metina

nie chcesz nie instaluj tego injectora nie zmuszam cię

3. Uruchamiamy metina z pliku metin2client1.exe (powinno nam się pojawić okienko bota)

4. Logujemy się ustawiamy bota wedle życzenia: pierwszy kwadracik pod rybą oznacza czy ma zabijać tę rybę a drugi czy ma ją wyrzucić.

5. Po ustawieniu czasu wędki:

Macie czasy wędek w zależności od jej poziomu:

Wędka ---> Fishdelay ---> Botdelay

+1 ----> 2850 ---> 4500

+2 ----> 2800 ---> 4500

+3 ----> 2750 ---> 4500

+4 ----> 2650 ---> 4500

+5 ----> 2650 lub 2900---> 4500

+6 ----> 2650 ---> 4500

+7 ----> 2650 ---> 4500

+8 ----> 2600 ---> 4500

+9 ----> 2600 ---> 4500

oraz zabijania i wyrzucania ryb, itemów klikamy "enable" i "start" w tym momencie bot powinien zacząć łowić.

FB by mrowadsk 2010 ;)

Instalator FishBota zawiera Obejścia,blokowanie hs,2 injectory ,i oczywiście FB.Proszę obejrzeć filmik wszystko jest objaśnione

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Ludzie!!! Czy Wy jestescie tacy tępi?! Czytajcie ze zrozumieniem!!! Zeby nie wywalało komunikatu z HS trzeba wyłączyć Injector zanim pojawi się okno metina. Dlatego najlepiej ustawić w nim opcje automatically (automatycznie bedzie zaznaczona opcja z quit when finished). Natępnie szybko uruchamiamy metka poprzez obejscia (jesli chcemy uruchomic FB na kilku kontach) - klik i ENTER, klik i ENTER!!! To tyle !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...