Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje silniku darmowego lub platnego (ale bez przesady) z mozliwoscia chodzenia po mapie. (Platny to jest ostatecznosc, na ktora nie wiem czy sie zdecyduje)

Badz kodu z mapa gdzie mozna chodzic, oraz w ramce podspodem lub obok jest pokazana tabela a tam jakies potwory lub cos ktore mozemy bic.

Poniewaz tworze wlasna gre i niestety jestem w martwym punkcie poniewaz, umiejetnosci mi na to nie pozwalaja.

NIE CHODZI MI O MAPE TAKA JAK JEST W TIBII, ze jest 1 lokacje i chodzimy na boki, chce tworzyc wiele lokacji z questami itd.

I jak chodzimy, nie chce zeby tak jak zazwyczaj na silinkach tego typu, ze mape przy kazdym ruchu odswieza (po ubiciu moba - ok, ale przy ruchach na mapie - nie.)

Jest mozliwosc otrzymania od was, takiego kodu, lub gotowego silniku?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Bylem na tejze stronie, ale nie znalazlem podobnego silniku jakiego bym chcial.

Powiem tak, Heroic, tam jest dosc podobne do tego co chce zrobic (tzn. chodzi o mape), ale tam jest mapa jak na tibii bez ograniczen lazisz gdzie chcesz, a ja chce z ograniczeniami i to wiele, a nie 1 lokacje.

Pozatym jest tutaj odswiezanie storny przy kazdym ruchu.

Nie da rady cos bez plantnego na chwile aktulana?

Opublikowano

Tak oczywiście sam kupowałem i mam 2 silniki a teraz obniżka do 3,66 Za niektóre później za 10 zł

Możesz zobaczyć moje 2 silniki które Kupiłem

To jest ukryta treść, proszę

Nie Reklamuje stronki daje "DEMO"

Silniki mają wszystkie dodatki które zostały zrobione do 2010Roku po nowym będą już drożej kosztowały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...