Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Evenye[Pl][Dedyk] Hot

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jachu, nie rozumiem dlaczego wydaje Ci się, że mielibyśmy Ci w czymkolwiek pomagać. Trzeba było przemyśleć cały ten projekt za nim się za niego zabraliście. Nie wiem co Wam się wydawało kiedy go tworzyliście. Nie sądź, że za rangę moderatora będziesz traktowany inaczej. A tym bardziej kiedy używacie swoich praw do promowania serwera w ten sposób, który jest nie fair wobec właścicieli innych serwerów. I Ty oczekujesz, że okażemy szacunek, kiedy Wy zachowaliście się nie fair wobec wszystkich innych userów MPC i naruszacie sami regulamin, który sami ustaliliście. Toż to istna hipokryzja.

po 1. nie mam moderatora, nigdy go nie będę miał, nie jest mi to potrzebne

po 2. skoro nie widzisz powodu dla którego mielibyście pomagać to radzę siedzieć cicho, bo odpowiadanie na takie właśnie głupie posty tylko nas opóźnia.

po 3. skoro nie wiesz co się stało podczas tworzenia projektu - zamilcz. sytuacja na prawdę była trudna, a ja nie widzę powodu dla którego miałbym ją wam przybliżać.

po 4. nie oczekuję, że okażecie szacunek, gdyż większość z Was nigdy wcześniej nie spotkała się z tym słowem, a co dopiero z jego definicją.

po 5. Zachowaliśmy się nie fair? to patrz punkt 3.

57199140501148694665.png

• Dodaj nową pozycję...