Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administracja Przeprasza Za Evenye ;)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wszyscy wiemy co się działo w ostatnich dniach. Samowola, brak składu, przesuwanie startupu, bug na bugu - to jest to co nam zgotowali moderatorzy działu metin2. Dział evenye od dzisiaj przestaje istnieć, bo nie chcę aby tak poważne forum jak mpc się pod tym podpisywało. Wszelkie informacje na temat serwera eveye od dzisiaj będą znajdowały się w temacie http://www.mpcforum.pl/topic/263453-dedykplevenye/ .

Pozdrawiam,

Opublikowano

I bardzo dobrze. Serwer to jeden wielki bug, całkiem inaczej niż zapowiadali, team nie ogarnięty.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

I bardzo dobrze. Serwer to jeden wielki bug, całkiem inaczej niż zapowiadali, team nie ogarnięty.

Poza wyzwiskami z gry bądź GG to cię nie kojarzę.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Nie chcę za bardzo hejtować, ale serwer miał być taki dopracowany, a wyszedł zwykły dedyk jak każdy inny. I nie mówcie, że to przez nas (graczy), bo chcieliśmy szybko, bo przecież wy zapowiadacie serwa 3 miesiące, a datę startu przekładacie od miesiąca. Każde wasze tłumaczenie jest idiotyczne. Powodzenia w ogarnianiu serwera.

Opublikowano

Nie chcę za bardzo hejtować, ale serwer miał być taki dopracowany, a wyszedł zwykły dedyk jak każdy inny. I nie mówcie, że to przez nas (graczy), bo chcieliśmy szybko, bo przecież wy zapowiadacie serwa 3 miesiące, a datę startu przekładacie od miesiąca. Każde wasze tłumaczenie jest idiotyczne. Powodzenia w ogarnianiu serwera.

Zaraz się dowiem ze w wakacje go zapowiadaliśmy z start miał byc 11 listopada.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Nie pierdol głupot bo ani razu Cię nie wyzwałem. Jak już mówiłem że JachuPL to chyba taki nie dorozwój że nie rozumie co się do niego pisze. Aha jeszcze jedno. Boisz się prawdy że usuwasz moje posty? Pomyśl trochę nad tym co robisz i mówisz. Nara

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Nie pierdol głupot bo ani razu Cię nie wyzwałem. Jak już mówiłem że JachuPL to chyba taki nie dorozwój że nie rozumie co się do niego pisze. Aha jeszcze jedno. Boisz się prawdy że usuwasz moje posty? Pomyśl trochę nad tym co robisz i mówisz. Nara

Poza wyzwiskami z gry bądź GG to cię nie kojarzę.

Jak już mówiłem że JachuPL to chyba taki nie dorozwój

Aha. Fajnie.

No cóż - kokosz zna prawdę. Wyszło jak wyszło nam ;/ Nie mam żalu o dział bo nie zasłużyliśmy na niego.

1306263410-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...