Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ostani Dzień Bocenia Na Em2 Jak Dobrze Zarobić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym się dowiedzieć jak zarobieć na EM2 przez ostatni dzien .. Chciał bym w miarę porządnie zarobić posiadam woja 22 lev aktualnie siedze w lochu małp , ale na pewno są lepsze sposoby na zarobienie na EM 2

Za pomoc daje +/ 5 lub kto co woli ; p

ZBIERAM + i -

Łyso Ci ?

Opublikowano

polecam imhe siedz do konca i wejdzie ci przy odrobinie sczescia 5+ ribow fmsow o kozach to juz nie wspomne bo to co chwila dopi ^^ daj + ;p

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Juz mam niestety 23 ale spoko nie wiem , chyba zostanę przy dropieniu medali na nocke zostawię , przez noc wypada średnio 12 medali :) więc 1x medal na moim serwie = 800k 12x800= 9.6kk ; p pozdro , Prawda że niezły zarobek nawet ?

PS: A co myślicie o DropHacku w EM2 ? opłaca się jak tak to gdzie nim kraść najlepiej :D ?

ZBIERAM + i -

Łyso Ci ?

Opublikowano

A fb, wczoraj mój łowił na pl godzine i 50 rybek z tego, mi dropło 5 małży, na moim servie małże po 4.5kk to szybko schodzą więc. 5x4.5=22.5kk w godzine xD

Opublikowano

Ja ja na fb nie wiem czy lowic bo logi wysyła a Tobie Kamil95PL do jutra max po jutrze powinni zbanować konto bo juz logi wysłało. Łowi ktoś na FB komu jeszcze przez conajmniej 2 tyg nie zbanowali konta ? jak tak to czego używają aby im log nie wysyłał HS ? .. ! Dam + i 5 za odpowiedzi

ZBIERAM + i -

Łyso Ci ?