Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skanery Online] Żaden Skaner Nie Działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie ten dział to proszę o przeniesienie, ale wydaje mi się, że ten. Ponieważ jeżeli chcemy wstawić cheata albo zobaczyć czy jest dobrze napisany (żeby nie pokazywało wirusów) to musimy go przeskanować.

A więc:

Witam.

Otóż, nie działa mi żaden skaner online (wczytuje strone w nieskończoność i nie pokazuje nic tylko białe pole).

Mam zainstalowanego najnowszego Adobe Flash i korzystam z przeglądarki Mozilla Firefox (najnowsza wersja) próbowałem też na IE.

Jeżeli ktoś będzie wiedział o co chodzi to proszę pisać jak to naprawić :)

Dam limit + lub - i *5 w zależności co tam będziecie chcieli.

Wygląd mnie pierdoli, tak samo jak reputacja i twoje zdanie...

Opublikowano

zainstaluj jave, zresztą większość skanerów działa właściwie tylko pod IE

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zainstalowałem javę i dalej nie działają...

(sprawdzałem na Mozzili i IE) a stronki takie jak: virustotal.com czy virusscan.jotti.org działają na Mozilli moim kumplom, ale mi nie ;/

Jeżeli macie jeszcze jakiś pomysł to piszcie, a dla robem leci + za to, że wgl. się zainteresował tym tematem :)

Opublikowano

Sprawdź czy działa Ci microsoft.com, bo jak nie to miałem to samo :)

Jakiś wirusek, który blokuje dostęp do tych stronek :/

Przeskanuj całego kompa (mi to nic nie dało, dalej blkowało te stronki) i wpisz coś takiego w google, że Ci nie działają te stronki ;) Ja wtedy coś na to znalazłem :)

Pozdrawiam, hfaua B)

Opublikowano

na javie MUSI działać, inny problem to rozszerzenia activeX pod przeglądarke co używają programy do skanowania, nie masz po prostu legalnego windowsa ale to nie nasz problem tylko twój

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jak najbardziej oryginalne tylko systemy, kupione razem z laptopami, wersje premium i home dla Windows7 ( własne domowe 3 różne laptopy w sieci spięte w domu ) , XP Corporate ( legal do pracy co używam na firmowym ) i wszystko działa bez żadnego problemu

z tych co instaluje znajomym większość nie działa bo na fake kluczach albo aktywatorach które tylko stwierdzają legalnośc systemu ale go nie potwierdzają przy instalacjach update albo activeX . jak już wspomniałem to nie jest problem systemu tylko legalności sytemu jak i aktywatora użytego do zlegalizowania systemu ( mówiąc prościej , jak wiesz co zmiecnic w systemie i jak ustawić to zrobisz bez problemu nawet posiadając nie legalną kopie al to trzeba zrobić tylko i wyłącznie na komputerze przy którym sie siedzi w momencie aktywacji )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@robem

Mam oryginala, wszystko działało, do jakiegoś czasu...

Zresztą dla typów z forach o tematyce "Tibia", który nie mają legalnych windowsów działają takie skanery...

Opublikowano

jak pisałem, java z suna i activex w IE, w razie problemów każdy skaner ma jakiegoś helpa jak radzić sobie z problemami , tak samo pisze jakie przeglądarki obsługuje. zacznij od tego i dopiero uruchom skanera jak spełniasz warunki jego dzialania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@UP

Ja nawet stronki ze skanerem nie mogę włączyć, bo mi się nie ładuje...

Opublikowano

Ja też miałem problem że nie mogłem na kilka stron wchodzić bo miałem takie coś

zobacz może czy w C:windows/systen32/drivers/etc/host nie masz jakis dziwnych rzeczy z blokowaniem stron

a jak nie to moze hijackthis pomoze.

wiem ze to znane i niby proste rozwiazania ale moze akurat :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wyłącz wszystkie adblocki czy blokady popapów i co najważniejsze wyłącz antywirusa jak go posiadasz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@apoc95

Ten plik który podałeś odpowiada za zamiane ip na hosta ; P

@robem

Jak mówilem, jestem świeżo po formacie a wszystkie zabezpieczenia w przeglądarkach mam wyłączone.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Formata kolego niestety trzeba zrobic ;D ja nie moglem się tego wgl pozbyć to zrobilem (oczywiście przypadkiem) formata i normalnie mi wszystko działało. Ale format nie jest konieczny , możesz też wlożyć płytę windowsa (o ile ją masz) i wybrać funkcję Napraw :)

4sw9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...