Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak naprawdę to to, co zrobiłeś nie jest żadną filizofią :)

Poprostu wykorzystałeś jedną z funkcji tego programu i zapewniam Cię że nie jest to nawet 50% bota, gdyż bez komend się nie obejdzie :D

Załóżmy że chciałbyś powtórzyć jakąś czynność x razy - do tego trzeba napisać pętle, albo żeby bot wyglądał czytelnie i estetycznie - musimy stworzyć GUI.

Więc nawet jeśli niewiem jakbyś się starał, bez komend nie da się wykonać bota gdyż to co zrobiłeś jest poprostu zarejestrowaniem czynności które wykonujesz - czyli to co robi kamera.

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano

On przedstawił tylko jedną z możliwości tworzenia botów...

Jeśli komuś się nie chce pisać po kolei, że ma kliknąć A, potem B, następnie C to włącza ten program i to nagrywa. Program sam generuje kod i tworzy bota. Proste makro, coś jak tasker, a jeśli ktoś chce to mieć w pętli + jakieś hotkeye to wkleja wygenerowany kod do SciTE i dodaje :)

Opublikowano

On przedstawił tylko jedną z możliwości tworzenia botów...

Jeśli komuś się nie chce pisać po kolei, że ma kliknąć A, potem B, następnie C to włącza ten program i to nagrywa. Program sam generuje kod i tworzy bota. Proste makro, coś jak tasker, a jeśli ktoś chce to mieć w pętli + jakieś hotkeye to wkleja wygenerowany kod do SciTE i dodaje :)

No właśnie, zapomniałem dodać że jeśli kogoś to zainteresuje to może sobie ten skrypt przerobić według własnych potrzeb.

stop1.png

Opublikowano

Bardzo fajne logo (Marvin) :]

No właśnie, zapomniałem dodać że jeśli kogoś to zainteresuje to może sobie ten skrypt przerobić według własnych potrzeb.
Ach te multikonta i polemika prowadzona z samym sobą...

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

W tym fragmencie bardzo zaskoczyło mnie twoje podniecenie i poczucie wyższości nad innymi użytkownikami:

Więc jeśli się na tym nie znasz wysłuchaj tego TuT'a.
.

Radziłbym bym być "grzecznym i nie dawać mi minusów za ocenę tutka.

stop1.png

• Dodaj nową pozycję...