Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 Slot

ProLis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was takie pytanie.Czy jak kupie 6 slot na 7 dni i np med boxy na 30 dni to jak się skończy 6 slot to będą med boxy na 6 slocie aż się skończą?

ZBIERAM -

ProLis®

Opublikowano

Z tego co wiem to 6 slot można kupić na 30 dni i 15

Jeśli chcesz kupić tylko jedego px czyli med boxy to 6 slotu nie musisz kupować, bo dostaniesz go automatycznie na daną liczbę dni, czyli na tyle ile masz medboxy.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Czyli jak masz premke to nie kupuj 6 slota tylko od razu to co chcesz :)

PS: Żebyś nie pomyślał , że z 5 jest tak samo !

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

A jak chce np Flash i med box to mam tylko 1 raz kupić na 15 dni 6 slot , i Flash i med box na 30 dni? I będę mógł to wszystko przez 30 dni używać ta? z góry thx za odp będą +

I JAK COŚ TO JA KUPUJE SILVERA LUB BRĄZA.

TO NIC NIE PRZESZKADZA, BĘDZIE MOŻNA KUPIĆ TAK JAK MÓWILIŚCIE?

ZBIERAM -

ProLis®

Opublikowano

jak kupisz med boxy to dostajesz 6 slot za darmo a jak kupisz change 6 slot to mozesz dokupic do tego np flashe i uzywac rownoczesnie.

Opublikowano

Ale nie przez 30 dni tylko przez 15..

Jak kupisz 6 slot na 15 dni i kupisz do tego fleshe i medboxy na 30 dni.. to jednocześnie czyli obydwu itemów na 6 slocie będziesz mógł używać tylko przez 15 dni, a później będziesz mógł używać tylko jednego jednocześnie...

Reasumująć 6 slot change daje Ci możliwość używania jednoczesnie dwóch itemów w grze na jednej postaci. Jeśli kupisz na 15 dni taki slot to przez 15 dni, jeśli na 30 to przez 30.

Jesli chcesz tylko używać jednego px'a na postaci to nie kupuj 6 slotu bo dostaniesz go automatycznie, na czas trwania itemu...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...