Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Problem

dasi122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem wyglada nastepujaca: włanczam wr i gram jakas chwilke a po paru minutach gra sie wylancza. albo wyskakuje do miejsca gdzie sie loguje i wyskakuje bład 10104(co to wgl jest za bład) albo wr sie wyłancza calkowicie i musze włanczac gre od nowa.prosze o pomoc.

Opublikowano

Możliwości jest kilka:

1) Włączony spambot

2) Włączony bot, który zostaje wykrywany przez HS

3) Włączony proces, który zostaje wykrywany przez HS

"Alea iacta est!"

Opublikowano

nie posiadam hacków na kompie . wczoraj przeinstalowałem system nawet warra z innej stronki sciagnałem i dalej sie wylancza.Jak rozwiazac problem?? prosze o pomoc.

Opublikowano

a internet sam ci sie nie rozłącza ?

Nie bądź żyła daj minusa !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

internet mi sie nie rozłancza. juz robiłem reinstal warrocka- nic nie pomogło, systemu tez nie, i steró od grafy. plis o pomoc!!

Opublikowano

nie jestem pewny czy zadziała ale spróbuj :

wejdź w mój komputer wcisnij f3 i wyszukaj słowo hack...

Jak coś znajdziesz to usuń

Uwazaj na sygnatury... ich nie usuwaj

Nie bądź żyła daj minusa !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

no nie powiem bo było tego troche ale i tak nic nie pomogło. ktoś na jeszcze jakis pomysł jak to rozwiazac bo człoweik chce sobie zagrac a tu wydupca z gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...