Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powerlevel

quspy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak powerlevelowac w warrocku?

ostatnio czytalem temat i gosciu pisal iz zdobywa 400tys expa dziennie.,.jak on to robi?

Opublikowano

Albo poprostu ma haka z opcja fast Plant i Fast Defuse i tak siedzi gra 24h i wtedy leci mu spory exp

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Gratki dla tego debila co Ci powiedizał, że wbija 400 tysiecy expa dziennie normalnie są święta, ale padłem na podłogę ze śmiechu..

Jak by tak robił to ban murowany, a poza tym jest to bardzo bardzo mało prawdopodobne...

Up też mnie rozbawiłeś...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

heh możliwe że wbija 400k expa ;) ja na power lvl bocie z ghb w ciągu 24h wbiłem ponad 500k i jakoś bana ani dlv nie mam do dnia dzisiejszego ;)

Opublikowano

Tak tak a ja jestem Cristiano Ronaldo..

Trcohę dłużej gram w ta gre i wiem...

up po pzreliczeniu od 1 lvl 500 tysiecy expa to dobiłbyś do 29 lvl hmm zajefajnie.. ban murowany..

Jak dalej tak bd ściemniać to closed temat.. bo bajki piszecie jak Andersen.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

najszybszy tryp to jak Ty masz opk na ffa :) okolo 500 expa za runde z pxami a ile jest na 1h tego nie wiem.

@up miales tyle do wyboru pilkarzy a wybrales akurat C.Ronaldo xD pozniej zobaczylem sygne :>

Opublikowano

Jakieś 3 miechy temu postawiłem sobie bota na noob harze hulam mi przez 24h i patrze na drugi dzień i wywaliło mnie z gry... Loguje na konto i z 26 jeblem na 19 także niepolecam długiego powerlvl'owania

Opublikowano

Tak tak a ja jestem Cristiano Ronaldo..

Trcohę dłużej gram w ta gre i wiem...

up po pzreliczeniu od 1 lvl 500 tysiecy expa to dobiłbyś do 29 lvl hmm zajefajnie.. ban murowany..

Jak dalej tak bd ściemniać to closed temat.. bo bajki piszecie jak Andersen.

oj oj oj nie będę się sprzeczał ale widocznie jeszcze mało wiesz... ;] a skąd wiesz niby ile ja gram w tą grę że twierdzisz że Ty grasz dłużej? info od boga? ^^ ja gram ponad 3 lata tak dla twojej wiadomości bosie ;]

i możesz wierzyć lub nie przez 24h (na bocie z ghb) z goldem i px'ami na exp bez problemu da się wbić 500k expa ;] (jak ktoś ma jeszcze pr0 pc jeszcze więcej wbije, ponieważ mapka się wczytuje szybciej) za jedną mapkę w NIU dostaje 834 expa a w derbach 134, jedna gra trwa około 60-80 sek. (z wczytaniem mapy itd.)

dlv i bana też nie mam do dziś, kumpel tak samo jakoś do dnia dzisiejszego dlv nie dostał, więc to są pierdoły że 100k expa na 24h jak sie przekroczy to dlv.

A czy ja powiedziałem ile gram??

nie interesuje mnie ile Ty grasz..

i czy powiedziałem że po 100 tysiącach expa jest dlvl.. czytaj uważnie ;)

Opublikowano

Gratki dla tego debila co Ci powiedizał, że wbija 400 tysiecy expa dziennie normalnie są święta, ale padłem na podłogę ze śmiechu..

Jak by tak robił to ban murowany, a poza tym jest to bardzo bardzo mało prawdopodobne...

Up też mnie rozbawiłeś...

misiek wbić się da a czy ban będzie czy nie to nie mój problem ja tylko mówię że się da

Tej, działa ten bot lvl z ghbsys ciągle ? :x

Jasne że tak ale tylko na 64bit System np. Win7

Opublikowano

A co do tego bota, to 2 osoby muszą to mieć? Mam 2 komputery, jeśli będę chciał go mieć na obu to mogę mieć, czy muszę 2 vipy kupić?

Opublikowano

A co do tego bota, to 2 osoby muszą to mieć? Mam 2 komputery, jeśli będę chciał go mieć na obu to mogę mieć, czy muszę 2 vipy kupić?

musisz mieć dwa osobne Vipy lub bota od Geoninga... powinien dobrze działać pod warunkiem że masz 64bit system :)

Opublikowano

musisz mieć dwa osobne Vipy lub bota od Geoninga... powinien dobrze działać pod warunkiem że masz 64bit system :)

Gdybym mial 1 bota od Geoinga i drugie Vipa to będzie db hulało?

Opublikowano

ja nieco inaczej. Na zombie z zombie opk 'sesja' 20 min nabijam 6000 pkt i daje sie zabic to dostaje 1500 dinarkow i ok 60 procent (na pierwszych lv)

Ja mam 38lv. W 20 minut wbijam na zombie 3,2k expa i 2,8k dinarów. Ten sposób jest mi b. dobrze znany ;] Polecam robić całą 12 falę i zginąć w 13 od razu. Na px'ach ;]

Opublikowano

a przez hacki da sie kupi px np na expa. I czy te goldy i super mastery w hacku naprawde cos daja? Gram p2p. Gram tez na 'swierzym' koncie od nowa

Nie, to tylko fake. Można sobie dodać nawet platinum premium (kiedyś było, już nie ma), ale to tylko obramówka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...