Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt By Kamieniarz

stefler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wątpię żeby ten skrypt pokazywał ile ktoś postawił na handlu ! nie ma czegoś takiego jeszcze i raczej nie będzie [ na szczęście ]

owszem istnieje skrypt który pokazuje miejsce w rankingu na którym znajduje się ten gościu który własnie wyrywa licytacje.

Opublikowano

A możesz coś więcej o tym powiedzieć? Dać nam ten skrypt tu? Jeśli go masz?

Podalem link na poczatku tematu

Opublikowano

Wiem, załapałem już wcześniej, zaraz jak post napisałem. Ale skrypt niestety nie działa...

Co prawda, jest zegarj i te loading cfg, ale handel nie dziala.

jakiej przeglądarki używasz ? z tego co mi wiadomo to on działa tylko na Firefox'ie.

Opublikowano

Wiem, załapałem już wcześniej, zaraz jak post napisałem. Ale skrypt niestety nie działa...

Co prawda, jest zegarj i te loading cfg, ale handel nie dziala.

jakiej przeglądarki używasz ? z tego co mi wiadomo to on działa tylko na Firefox'ie.

EDIT: sorka nie wiem czemu dwa razy ten sam post się dodał :angry:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ludzie to jest podpuszczanie koleśwam poda linka a wy klikacie bo hcecie to mieća na końcu stronki download > you ave a got chart masteer ....

to ściema wejdzcie na muj post mam program do uri i kaski a nie gnieździcie sie tutaj w nie przydatnym pośćie ///..\\\

Opublikowano

ludzie to jest podpuszczanie koleśwam poda linka a wy klikacie bo hcecie to mieća na końcu stronki download > you ave a got chart masteer ....

to ściema wejdzcie na muj post mam program do uri i kaski a nie gnieździcie sie tutaj w nie przydatnym pośćie ///..\\\

gościu je*nij się w tą pustą glacę i idź się leczyć...

co do tematu skrypt ten nie daje nic wspomagającego do gry, z tym handlem to ściema- jest podobno taki co pokazuje jedynie ranking tego co stawia na handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...