Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja Do Polish Gamer (1825 Rank)

Szwedson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

clipboard011n.jpg

Witam.

Szukam członków do mojego Clanu, który nazywa się Polish Gamer

Klan istnieje od Sep 4 2010

WZÓR PODANIA:

1. Wiek

2. Kontakt GG

3. Ratio 1.0+

4. Ranga

5. Jak Często Gram W Cross Fire

6. Czy Posiadam Komunikator TeamSpeak 3

7. Link Do Profilu Na Stronie Z8GAMES Cross Fire

8. Poprzednie Klany I Powody Odejścia

9. Oświadczam, Że Będę Aktywnie Uczestniczyć W Życiu Klanowym Oraz Będę Przebywał Podczas Gry Na Komunikatorze TeamSpeak 3

10. Coś Od Siebie

LINK NA Z8: http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=104325, rank i te sprawy znajdziecie własnie tutaj ;]

Można się ze mną skontaktować poprzez GG - 9131892

DROGA ADMINISTRACJO PROSIŁBYM BYŚCIE NIE PRZENOSILI TEGO TEMATU DO Szukam Klanu | Prezentacja Klanu, PONIEWAŻ NIKT TAM NIE PATRZY!

Opublikowano

hm... klanu nie polecam, atfosmera jest chamska i wredna ;/ A jak byłem u was to 2 osoby były spox a reszta wredne ............... o których wolę nie gadać.

Opublikowano

1. 13

2. 23999600

3. Ratio 1,025

4. Bigclass_8.jpg

5. Codziennie po ile się da

6. Nie , ale w każdej chwili TS'a Mogę założyć . GG & Skype mam ;>

7. http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=10529545&tb=w

8. [O]stateczni ... Odszedłem , bo nie miałem żadnego kontaktu z ludźmi w nim . Oraz nie było wojen pomiędzy gildiami .

9. Oświadczam, Że Będę Aktywnie Uczestniczyć W Życiu Klanowym Oraz Będę Przebywał Podczas Gry Na Komunikatorze TeamSpeak 3 . Oczywiście !

10. No cóż , to jedna z gorszych części , bo o sobie się najgorzej piszę ... Gram W CF 4 dni , grałem już w niego kiedyś , ale musiałem zrobić re-instalke systemu . Po re-instalce jak ściągnąłem CF-a Wystąpił błąd z HGW ... Po 4 miech. Udało się .. Posszło !

Ale okazało się , że nie mam już dawnego konta ;/ . Zrobiłem nowe , ale tu nowa przeszkoda ... Forma nie ta sama . Ale po 1 dniu już jestem na fali .. Chociaż mam dużą liczbę killi , ale prawie taką samą deadów ... Przez tych cheaterów (Mam nadzieję , że nie z MPC). A tak w sumie .. Grałem długo w strzelanki i grałem w chyba już wszystkie jakie się da . Od Gry "Bleedout" Aż po "CoD-a" . Noo i tyle ;) . Jak coś to się skontaktuję na gg .