Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Wr

kotlioko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem dotyczy laggów w WarRock'u. Posiadam Windows XP na WarRock'u kolesie mi mówią, że mam ping 180, ale ja nawet się z miejsca ruszyć nie mogę bo tak mnie lagguje.

Myślałem ze to przez wiry lecz to nei to bo oddałem kompa i mi koleś sformatował. Moja prędkość internetu to 1 MB. Proszę o pomoc.

Będą plusy+, lub jak ktoś woli minusy - :P

Opublikowano

Net trochę słaby, ile masz RAMu, masz dużo programów włączonych?

Bardzo przepraszam wszystkich użytkowników, jeśli padły jakieś obraźliwe teksty z mojego konta oraz moderatorów za zaśmiecanie forum. Powodem było to, że dałem passy do konta koledze, który lekko mówiąc jest idiotą.

SORRY!!

Opublikowano

Ja włączam się do tematu tylko że ja mam dopiero pc po formcie szybkość neta 12mb, a jak gram to wyłanczm wszystkie programy i mam lagi :/

Opublikowano

ja mam tylko neta dobrego 10 mb/s

a komp to u mnie słaby bo to jeszcze laptop

1 gb ram

2x 1.73 ghz procek intel

i 256 grafa intela

i zero lagow

możesz mieć słabego kompa bo u babci też mam 1 mb/s

ale kompa na dobrego i też zero lag

Opublikowano

WarRock nie laguje na starych kompach, ale zdarzają się wyjątki ^^

Pisze to juz dzis pare razy ale wydaje mi sie ze to jest rozwiązanie na lagi lub wyłączanie sie WR:P

A więc...

Gdy uruchomiłes WR wejdz w Menedżer zadań i poszukaj procesu Warrock.exe

Kliknij prawym następnie - Set Affinity - i tam odznacz cpu aby został tylko jeden lub dwa,

zależy od tego ile twój procesor ma rdzeni, mi pomogło

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

A masz routera z siostrą albo bratem???

Daj +!!!!!!

Jeśli pomogłem kliknij plusika ; ) +++++

w grze qeuamas tak jak moj nick siedzę tylko na europie w roomach 1-10 (jak narazie) szukam partnerów do pogrania jeśli ktoś będzie chciał to niech napisze mi na mpcforum na pw albo w warrocku jestem tam 10h od rana do wieczora

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...