Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dedykacja Dla Hakerów

smocio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam hackerów , piszę tego posta z myślą , że wkońcu dojrzejecie WR jest to gra +16 większosć z was nie ma ukończone 14 lat i nie wiecie co to znaczy grac uczciwie ludzie chca pograc wyluzowac sie po ciezkim dniu a tu kurwa jakies dziecko niedojebane wchodzi i OPK rzuca to chyba nie ja cos mam z glowa.. Wiec prosze wezscie sie wkoncu ogarnijcie i nie uzywajcie tego syfu jezeli nie umiecie grac bez hackow nie odpalajcie warrocka DZIEKUJE

Opublikowano

@smocio Więć jak piszesz że ludzie chcą się wyluzować to moga grać z przyjaciółmi a ty piszesz ten post i tak nie zwróci uwagi.Więc marnujesz Sobie,tylko czas piszać jakąś ''dedykacje do hakerów'' Sam nie używam hacków ogólne.Pojeście do gry ''hackerów' lub graczy używających hacki.Ta grupa ludzi widocznie nie ma żadnych poglądów na świat gry i im sparwia to przyjemność widonczie.

xm4mpfk3k5.gif

Daj Plusa to nic nie kosztuje....

Opublikowano

Myslisz ze to cos da??? Wiekszosc hackow jest w ameryce albo w innych krajach.Nawet jakies 30 lvle hackuja wiec sie nie wysilaj bo i tak beda dalej hackowac

destr00jer.gif

Daj + a nie -

0deb618e43344691afebf4b60739165f.0.gif

Opublikowano

WOGULE TO FORUM JEST POŚWIĘCONE PRAKTYCZNIE HAKOM DO WR WIĘC ZNAJDZ SOBIE JAKIEŚ FORUM PRZECIWKO HAKEROM I NARX. Z TĄD

Opublikowano

to Ci nic nie da ^^

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

Bravo za ten post tez kiedyś grałem na hakach ale już nie to wogóle nie była gra tylko nudne zabijanie i to non stop. Teraz mam 500deatch i 200kill i co z tego.

Lepiej się BAWIĘ i ODPRĘŻAM bez haków wiec masz za posta dużego +.

Daj - nie bądź żyła !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...