Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

nie wie ktos jak sie pozbyc tego bledu po zalogowaniu i wybraniu postaci bot sie zamyka i w grze napisz 5 acces denied nie wiem od czego to ;/

Opublikowano

Zawsze mialem 6 Acces Denied, innymi slowy bota mozna bylo wywalic i czekac na nowego + crack. Przypuszczam ze w tym przypadku znaczy to samo.

15097.png
Opublikowano

Jeśli po wejściu bot się wyłącza, to jest tylko jedno wytłumaczenie.

Nie odpalasz crackloadera.

Musisz przez niego i tylko przez niego wchodzić do gry, a i w bocie nie wpisuj pass'ów.

10465336176777382411.png
Opublikowano

Jeśli po wejściu bot się wyłącza, to jest tylko jedno wytłumaczenie.

Nie odpalasz crackloadera.

Musisz przez niego i tylko przez niego wchodzić do gry, a i w bocie nie wpisuj pass'ów.

Umiesz czytac ze zrozumieniem ? Napisal wyraznie ze widnieje w grze tylko napis 5 acces denied, znacyz to ze nie ma dostepu do bota, wiec pewnie jest juz nie aktywny. I co ci to da jak nie wpiszesz passow w bocie ? Kupe, ja zawsze wpisywalem w bocie i czekalem az bot sam wbije do gry, nie ma nic prostszego i przyjemniejszego jak tylko czekac az wbijemy do gry bez ciaglego naciskania enter.

15097.png
Opublikowano

No dobra ale po co sciagac kolejny program i zasmiecac tylko niepotrzebnie kompa, jak mamy to samo od razu w bocie ? Trzeba myslec logicznie.

15097.png
Opublikowano

bartez a ty pomysl ze po co jest ta funkja w bocie do wpisywania passow? kwestia czasu i hack -.- wiem co o tym

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Sporo czasu gralem na swsro i zawsze uzywalem ta funkcje i jakos 0 hacka na 5 kontach. Czyzby fart czy moze po prostu ty robiles jakies lewe interesy ? Zreszta nie ma co sie klucic o glupoty, badz co badz kazdy uzywa co innego pod swoje upodobania.

15097.png
Opublikowano

@`Pilot` To, że wpiszesz pasy nic nie daje. :) Chyba nawet nie rozwijają teraz tej opcji. ;) Albo działa na nie crackowanym bocie.

Ja mam bota od turasa i zero hacków. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Mam ten sam problem wydaje mi się, że dzieje się tak z tego powodu iż wyszła nowsza wersja bota, i niestety trzeba czekać na cracka do niej :) chyba, że ktoś woli płacić 10€ i mieć święty spokój :D

Bywalec
Opublikowano

tzn wczesniej tak wchodzilem przez crackloadera i nie kopcilo a przez normalne dzialalo i dopiero pozniej sie cos posralo :D narazie czekam (x/h) zeby wbic obaczymy cvzy zadziala :)\

@edit Wszystko dziala mialem jeszcze problem z D3D9 Application problem czytalem ze trzeba pobrac directx sdk ale nie pomoglo ale pokombinowalem sam i rozdzielczosc monitora wzielem 1024x768 i zadzialalo :)

Opublikowano

No i mam to samo.. Wiecie co zrobić^^?

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3