Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rysowanie Płyt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Xbox 360 rysuje płyty i czy zależy to od sposobu stawiania konsoli ( w poziomie i w pionie ) ?

Nie wiem co bardziej opłaca się kupić

- dysk twardy ( jeśli tak to doradzcie mi jaki sie najbardziej oplaca kupic )

- jakaś gierke

MAM XBOXA SLIM i na allegro nie ma cen dyskow, oprócz 250gb, jeśli sie orientujecie podajcie mi ceny poszczególnych dyskow :)

Opublikowano

Xbox nie rysuje płyt chyba że nim trzęsiesz .. bądź podrzucasz co do xboxa w wersji Slim jest tylko dysk 250gb innych nie ma .. :>

icecubea.png

Opublikowano

Dysk twardy jest użyteczny. Jeśli potrzebujesz go tylko do pobierania dodatków do gier, zakup pendrive 16GB i po kłopocie. Tak czy siak polecał bym dysk jeśli masz podpiętą konsolkę pod XBL.

card.png

Opublikowano

Xbox w wersji slim nie powinien juz rysowac plyt. Oczywiscie chyba logiczne jest to ze jezeli bedziesz poruszal konsola podczas odczytywania danych z plyty jest duza szansa na porysowanie jej. Ja w moim starszym xboxie mialem tylko 1 przypadek porysowania plyty. Ale wtedy kolsola zostala stuknieta lekko z gory i mysle ze to jest wina uszkodzenia plyty.

Bywalec
Opublikowano

Xbox w wersji slim ma dysk 4gb i 250gb. A co do rysowania płyt to nadal rusuje, gdy się go rusza podczas gry.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".