Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Kod Exp&Vp Boost

NoFy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2EE5-2GDZ-FKCQ-2E58 - Kod na xp boost 3 dni i vp boost ;)

aha sorry za zły tytuł tematu nie zauważyłem :mellow:

Opublikowano

omg wy najpierw wchodzicie na te forum niz na strone BFH, ze tych kodow nie widzicie? Ale ok... [+]

@edit

buaahahahah warna dostalem. Niby za co -.-

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

yyyyy... co? odpowiadam bo od tego jest forum a zagladam w poszukiwaniu nowych trickow bo dzieki temu forum dowiedzialem sie jak na GunClub dac wiecej niz 700 BF. Ale od tamte pory przelomu tu nie ma. Same pierdoly hacki skopiowane z ucforum nawet instrukcje nie przetlumaczone, kody pojawiajace sie na glownej BFH etc. Jeszcze TuTy ratuja sprawe pod warunkiem, ze nie przekopiowane z innego forum. Porazka :F

Opublikowano

taki juz mam charakter.. Nie wiem moze jestem pesymistą. Ale ch$j ci do tego. I jak chcesz sie klócic to zapraszam na PW bo tak jeszcze bardziej zasmiecamy to forum.. Moje zdanie to moje zdanie i bede je wyrazal az mi palce spuchną a ty drobna kropko w spolecznosci MPC nic nie możesz mi zrobić. Rzucasz sie używasz wulgaryzmow.. To twoja postawa jest negatywna. Gdyby wszyscy mowili o samych zaletach i nikt nie zauwazałby wad to co by z tego bylo? Chaos! Gdy ja zarzucę wadę Moderatorzy popawią dla przykladu dany blad (pozdro ;) . Przykro mi ze nie potrafisz tego zrozumieć. Ale moderatorów także nie rozumiem gdyż niedawno dostałem warna bez ostrzeżenia, bez powiadomienia.. Za wyrażanie własnego zdania? Ludzie to jest forum o cheatach, trickach i bugach( mniejsza z tym to jest --->FORUM<<<---) to to pokazujcie a nie wrzucacie kod, ktory od razu widnieje na glownej gry. Gdyby ten kod jakis uzytkownik otrzymal jako jedyny i nikt by o tym nie wiedzial podzielenie sie taka informacja byloby przydatne. Ale wrzucanie tego co juz gdzies jest to bez urazy ale spam i nabijanie postow . A wy wszyscy piszecie: o super + leci etc. Dobra ja sie nie wtracam róbta co chceta ;P Mam nadzieje, ze moj apel jakos poskutkuje. A na prośbę Pro Kiki Juniora juz nigdy nie udziele sie w topicu "w ktorym widze same wady".. Od tej pory wylacznie Tuty, Cheaty, Bugi, Tricki, Pomoc etc. A wy bawcie sie dalej w tym waszym bezsensownym swiecie bezpłciowych tematów. Amen

Opublikowano

@Daniuuuu

masz rację i całkowicie się z tobą zgadzam,

ale co do warn'ów to dostałeś je nie ode mnie lecz od innych modków i adminów. i masz podane za co i gdzie :P

offtop i post bez pracy w konkursie. więc przyznaj ale się należało ;p

Opublikowano

tak jasne tylko wczesniej nie wiedzialem jak sie sprawdza:) Ok zasluzylem ;P

Opublikowano

GhostFace a o czym przed chwilą mówił Daniuuuu...A wy wszyscy piszecie: o super + leci etc. ja tam go popieram bo koleś mówi całkiem rozsądnie większość postów w tematach to: leci+, mi nie działa. :P

relich-1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...