Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powerlevel

Maxiime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

1. Tym razem moje pytanie dotyczy ilości dziennego expa którego mogę uzyskać bez narażania się na dlevela?

2. Czy za powerleveling dostaje się od razu bana czy dlvl?

3. Czy jak wbije załóżmy 383tys. expa dziennie to jaka jest szansa że dostanę bana/dlvl?

4. Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi ze statystykami na yourstats.org, a mianowicie np przykład jest tam Level + Exp History i 1zf5u8x.jpg

Tam jest FROM i TO w tym wypadku 29-0(delevelt) i póżniej 0-29 i exp "0" <--- o co chodzi z tym 0 a konto ma nadal 29lvl

Opublikowano

1. Nie ma takiego pułpau lecz co za dużo to nie zdrowo. K2 jest dziwne i za 100 tysięcy expa mogą Cię zbanować, a mogą nie ;p

2. Pierwszym razem dlvl, później już ban. No ale za pierwszym razem bana też mozesz dostać.

3. tak jest szansa.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

1. Nie ma takiego pułpau lecz co za dużo to nie zdrowo. K2 jest dziwne i za 100 tysięcy expa mogą Cię zbanować, a mogą nie ;p

2. Pierwszym razem dlvl, później już ban. No ale za pierwszym razem bana też mozesz dostać.

3. tak jest szansa.

A więc K2 nie wprowadziło jeszcze block IP więc ja mam czas i będę próbował do skutku i wbije 50 lvl powerlevelingiem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...