Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpc Forum Team A.V.A

654321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużego zainteresowania na MPC nie ma, ale klan założyć możecie, jeśli klan się rozrośnie to temacik przypne, aby jeszcze więcej osób mogło grać z wami :)

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Elo

co wy na to żeby założyć jakiś team w ava online ?

może wszystkie propozycje pisać w tym temacie?

Ja się przyłączam;D chwilowo AvA mi nie działa ale jak niedługo naprawie;D

Jeżeli mój post był pomocny to daj +++

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podpisuje się i mam mikro jak coś :P

i mam taki mały problem.... gdy wchodzę na room to po parę sekundach dostaje kick'a może ktoś miał podobnie i już to naprawił proszę o pomoc

spongebob1.jpg
Opublikowano

NIestety, albo raczej na szczęście mi wszystko działa więc nie mam jak pomóc... może spróbuj wyłączyć antivira? albo jakieś programiki inne masz w autostarcie i Nprotect wywala... Ja tak miałem z.... tym programem do 3D "iz3" czy jakoś tak... odinstalowałem i śmiga. :)

Co do TS3... wszystko jest na Stronce w zakładce TS3 :D wbijajcie

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

Jak wyłączyć nProtect bo napewno przez to mnie wywala pisze : Warning you using chełst or hacks a tak na prawde nic niemam włączone ??? pomocy

spongebob1.jpg
Opublikowano

hmmm.. no to nProtekt Cię na pewno wywala... ale czemu? sprawdź wszystkie programy(procesy) może coś masz w autostarcie i wykrywa jako cheat... niestety jeśli chodzi o nProtect.. to dopiero co się z nim spotkałem... więc nie wiem co on blokuje... poszukaj może w "Google" ;) wujek nie gryzie :D

Edit: nProtect nie można "wyłączyć" bo gra nie odpali.. tak samo w metinie HS;a nie wyłączysz... można jedynie go "obezwładnić", ale AvA jest raczej mało popularną grą, więc nikt czegoś takiego nie robił...

alonec.png

Robię sygny...

Opublikowano

Znaczy chyba nie mam żadnych dodatkowych procesów ale myślę że może chodzić o Windowsa ... kiedyś jak grałem w CA to wklejałem tam rzeczy i się bawiłem z hakami... chyba oczyszczę dysk ale nie wiem czy to coś da ;/

spongebob1.jpg
Opublikowano

tak w Windows i system32 robiłem różne rzeczy więc to na pewno o to chodzi ale czasami jakimś sposobem udaje mi się zbugować nProtect i mogę grać normalnie tylko nie wiem właśnie jak bo włączam firefoxa czasami i już mi w grze nic nie pisze :D ... a czasami nic się nie dzieje

spongebob1.jpg
Opublikowano

coś ewidentnie wykrywa.. ale ciężko wyczuć co... może spróbuj przejrzeć logi nProtect? Jeśli je znajdziesz^^...

alonec.png

Robię sygny...