Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wesołych Świat

bercik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z okazji świąt bożego narodzenia chciałbym wam złożyć wam takie ładne życzenia:

Co ty kurwa znów na mnie nagadałeś??!!Jak nie wiesz oco chodzi to sie nie wpierdalaj w nie swoje sprawy... wiedziałem że taki jestes:/Przychodze do św mikolaja a on mi mówi ze ktoś mnie podkablował ze byłem niegrzeczny. Nowe wiaderko i łopatka do piasku poszły się jebać. Jedno mnie tylko cieszy ze ty też gówno dostaniesz bo cie też podjebałem a tak to moglibyśmy się wymieniać zabawkami :P :) wesolych świat;]

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

to jest tak dobry sms ze jak go dostałem blady sie zrobiłem potem zczaiłem ;d o co kaman ;) pozdro wszystkiego najlepszego na swieta i nowy rok (%%) ^^

"...Licz tylko na siebie jeśli umiesz liczyć , bo mimo przeżytych lat nadal żyjemy w dziczy..."

Nie pozostawiaj tego co kochasz i na czym Ci zależy [ i zawsze trzymaj flow] ;p

nvidia-vs-ati.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Ile Rydzyk ma moherów, ilu w Sejmie jest frajerów. Ile Kwachu dni się bawił i kolesi ułaskawił. Ile Lepper ma wyroków, tyle szczęścia w Nowym Roku! Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie, prezentów ile słoń uniesie. Szczęścia większego niż Pałac Kultury, przygód ciekawszych niż szkolne lektury. Życia dłuższego niż włoskie spaghetti, snów kolorowych jak barwne konfetti. Słodyczy słodszej niż tort A przede wszystkim Wesołych Świąt!

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...