Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Długie Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siena.Robiłem priva wzorując się na filmiku z youtube.Sprawdziłem wszystkie są takie same.Dobra włączyłem normalnie priva i portmapa itp.Wyskoczyło Network in Unrachable (czy jakoś tak) czyli że serwer działa.Wchodzę przez Clienta 87yt (Czy jakoś tak. Nie wiem bo kumpel mi przesłał) ustawiłem wszystko według poradnika te 4 pliki "mc.dll" "mc.exe" "Ta głowa Sury z chińskimi znaczkami" "mc.txt". Skopiowałem wszystkie te wspomniane pliki do Chińskiego Clienta. Uruchamiam tę głowę sury. Za pierwszym razem jak zawsze wywala błąd. Ok. Wyłączam i włączam tą głowę sury teraz bez błędu. Wpisuje Login : Rain Hasło : 12345 i czekam gdzieś około 15 min zanim się zaloguje. Na serwer dałem 1250 mb ramu i wszystkie porty w PortMapie są zielone. Na jednym filmiku dał 512 mb i zalogował mu chyba w 3 sekundy a ja dałem 1250 mb ramu i loguje 15 min. Wklejałem również do Clienta Zzyt2, bo myślałem że Client zrąbany, ale nadal to samo. Zrobiłem spolszczenie wrzuciłem do niepatchowanego Metin`a z 2008 roku i normalnie się załącza ale tak samo długo loguje. Macie jakieś pomysły co z tym zrobić?

1325607230-U48159.gif
Opublikowano

...

Za malo ram dales moim zdaniem. Druga rzecz to taka, iz serwer dlugo na tylu ramach bedzie sie wlaczal. Zostaw serwer wl. bez zalogowania sie z twojej str. na 20 min gdzies, potem wejdz i sprawdz czy szybko wejdzie czy znow bedziesz musial czekac.

Opublikowano

Możliwe że to internet, dobry masz?

Ehh... Gównio wiesz, a się odzywasz.

Pewnie masz zapchanego kompa, że takie lagi.

Na jakich plikach stawiasz serwer ?

Lepiej weź clienta 2008, i tam wklej spolszczenie

Jak nie umiesz to podaj na PW ip to ci zrobie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...