Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM][SS]Wiadomosc Dla Fubu

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh dobre ... ja tam nigdy FuBu nie lubiłem ... spotkałem dużo ludzi którzy uważali go za jakiegoś pieprzonego króla metina. szczerze to nic do niego nie mogę mieć bo go osobiście nie znam, ale też nie będę jego fanem bo niczym takim konkretnym sobie nie zasłużył, a teraz to co zrobił to tylko w tej ,,sławie'' mu zaszkodziło .

Opublikowano

A był ktośu niego na Vento ?? Ale ten screen mnie oburzył. Każdy ma prawo do własnego głosu, ale to co napisał .... Kłaniają się 3 litery

ŻAL

Opublikowano

Fubu jest znany z tego, grając na PLu wiele razy się spotkałem i wiem, że jest to człowiek bez kultury.

Poprawiam nazwę.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Postac "FuBu" wiele razy zmieniala wlasciciela z tego co slyszalem wiec moze obecny wlasciciel po prostu kupil postac bo watpie zeby ktos piszacy w ten sposob wbil 99 lv

Opublikowano

Też jakoś nie przepadałem zanim , wole ZWIERZ czy też Galaktyczny .

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Hmm, ogólnie MakYs i Zipe (jego kumpel) mają zajebiste teksty, ale MakYs trochę przesadza ciągle "kurwa, kurwa, kurwa, kurwa"

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...