Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Trzeba Zeby Byc Masterem Na Ffa Opk

mic987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może przy okazji jakaś informacja jak zrobić Harbor_Ida/Ravello na CQC , 16 players ?

Musisz mieć w roomie min. 9 graczy, samo się zmieni.

Poza tym ja tydzień temu o 12 złapałem 24 rooma i nabijałem cały dzień i nikt mi banem nie groził nawet.

Bardzo przepraszam wszystkich użytkowników, jeśli padły jakieś obraźliwe teksty z mojego konta oraz moderatorów za zaśmiecanie forum. Powodem było to, że dałem passy do konta koledze, który lekko mówiąc jest idiotą.

SORRY!!

Opublikowano

A czyli po prostu ustawiam na 16 graczy, odczekuje aż wejdzie minimum 9 i zmieniam na mapy z UrbanOps?

Bolerov1.png

Opublikowano

bazna nie bedzie nawet admini juz nie kasuja tych roomów po prostu chodz po romach pytaj sie need opk a najelpiej badz wroomie caly czas az wywali opkera i napisz I opk plz a co do mastera roomu to rano wstan oklo 6 to jest bardzo malo romów zaluz a po 12 i juz jest bardzo duzo ludzi i room sie wypełni

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A czyli po prostu ustawiam na 16 graczy, odczekuje aż wejdzie minimum 9 i zmieniam na mapy z UrbanOps?

Dokładnie tak jak mówisz. To dość spory bug, którego od dawna nikt nie naprawił.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

przydatne to afkowanie na ffa ale na tym ratio ostro leci i co się dzieje z warrockiem wbijam na rooma a tam są ludzie z 5 lv nawet 1 i maja staty 23-1 same chamsy itp ... nie da się pograć w miare normalnie?

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...