Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obejscie Hshielda ! Działa 100%

Kaabat94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś udało mi się zrobić obejście do hshielda, działa 100% ponieważ kod pliku: hslogmgr.exe i ahnrpt.exe jest pusty!

Jak to zrobić?

To proste!

Ściągamy program: Notepad: http://www.dobreprogramy.pl/Notepad,Program,Windows,12986.html

Następnie aktualizujemy metina.

Do zaktualizowanego metina robimy obejście, tradycyjne: Tworzymy plik w notatniku, wpisujemy metin2client.exe i zapisujemy jako Metin2.bat powinna nam się utworzyć ikonka z zębatką.

Następnie uruchamiamy tym metina. Kiedy się uruchomi wyłączamy go. Wchodzimy do folderu hshield, uruchamiamy pliki hslogmgr.exe i ahnrpt.exe programem który wcześniej ściągnęliśmy.

Upewniamy się, czy znikła ikonka metina z paska koło zegara, jeżeli nie klikamy na nią i bierzemy exit. Następnie otwarte pliki NEOPADEM usówamy ich zawartość ,,ctrl+a,, następnie delete lub usuń i klikamy zapisz, zapyta nas czy nadpisać plik klikamy OK, upewniamy się jeszcze raz czy plik jest pusty.

Następnie włączamy metna obejściem i możemy cieszyć się grą! DZIAŁA ! Dla pewności zmieniamy e-mail w pliku: ahnrpt.ini A dla dodatkowej pewności lecz jest to zbędne ponieważ pusty plik niec nie może zrobić; blokujemy te pliki firewallem.

:) Jeżeli komuś nie chodzi, mogę zrobić filmik w wolnym czasie i pokazać.

UWAGA:

DODATKOWO KLIKAMY PRAWYM NA PLIK: hshield.log oraz HsUserUtil.log i ustawiamy: TYLKO DO ODCZYTU

I GOTOWE !! LOGI SIĘ NIE TWORZĄ !!! :):)

Opublikowano

OOOooo To ciekawe zaraz to oblukam;D

Sprawdzil ktos?

PS. Ale nie przypadkiem za wysylanie logow jest odpowiedzialny Metin2Client??:D

Opublikowano

emilo16 z tego co piszą na forum tak, ale to HS robi logi, a skoro jego "kod" jest pusty, to jak ma to zrobić? :)^^

Zobaczę czy działa i dam edita.

@edit

:O Metin2 się uruchomił, szykuję się niezła jazda!

@edit2

Hmm jednak plik z logami się dalej tworzy, ciekawe co by było, gdyby tak usunąć zawartość każdego pliku xD

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Zrobi ktoś Wideo Tut bo nie ograniam tego.

Opublikowano

To raczej nie zadziała

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Tak, logi wysyła client a plikiem tworzącym loga jest najprawdopodobniej asc_mmgr.dll nie da się go z edytować ponieważ jest w tedy błąd lecz jeżeli jest zablokowany plik log nie może go edytować, któryś plik metina wykrywa, że ten plik jest więc metin się uruchamia, może jakoś inaczej też wysyłają tego loga lecz log jest pusty a więc wychodzi na to, że po po prostu nie gramy :)

Na dodatek ustawiłem w jednym pliku swój e-mail, myślę, że jeżeli jakiś inny plik też posiada e-mail, to ten plik nie jest na marne i log przyszedł by po jakimś czasie i na mój e-mail.

Pozdro

emilo16 z tego co piszą na forum tak, ale to HS robi logi, a skoro jego "kod" jest pusty, to jak ma to zrobić? :)^^

Zobaczę czy działa i dam edita.

@edit

:O Metin2 się uruchomił, szykuję się niezła jazda!

@edit2

Hmm jednak plik z logami się dalej tworzy, ciekawe co by było, gdyby tak usunąć zawartość każdego pliku xD

CZY ZMIENIŁEŚ PLIK LOG NA: ,,tylko do odczytu,, ???? U mnie log się nie tworzy :)

Pasjonat
Opublikowano

NIE DZIAŁA!!!!Robię wszystko tak jak autor tematu pisze i nie działa wstaw filmik może coś pomiąłem.

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Opublikowano

Ja mam pewnie Pomysl

Co by bylo, jagby wstawic Clienta np Wloskiego?

Do wloch by Logi wysylalo o00

a pozatym, ciekaw jestem postaw prawnych, czy GF moze nasz komputer szpiegowac^^

Wesolych SW!

Opublikowano

NIE DZIAŁA!!!!Robię wszystko tak jak autor tematu pisze i nie działa wstaw filmik może coś pomiąłem.

Dziwne, jakoś innym działa...

Uczeń
Opublikowano

DZIAŁA !!!!! Wreście!!!!!

Plusik dla ciebie.

Dzięki tobie Dmg hack działa !!!!

/Reflink

Opublikowano

Witam

mam takowy problem napisales zeby zrobic te 2 pliki tylko do odczytu , mam Win 7 i niemam takiej opcji albo nie umiem jej wyszukac . Pomocy ^^

Uczeń
Opublikowano

Witam

mam takowy problem napisales zeby zrobic te 2 pliki tylko do odczytu , mam Win 7 i niemam takiej opcji albo nie umiem jej wyszukac . Pomocy ^^

Klikasz prawym przyciskiem myszy na plik i bierzesz właściwości.

Bierzesz na ogólne i na dole okienka są atrybuty tam znajdziesz "tylko do odczytu" klikasz na to i bierzesz zastosuj i ok.

/Reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...