Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa Do Zarobienia

puxcek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś prześle mi na gg działające wh, do C'S 1.6 Non Steam wpłacę mu 10zł na konto bankowe lub doładuje mu konto w telefonie, moje gg to, 31858085

Opublikowano

Po co 2 tematy ??

@Down masz

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

a samemu nie chce sie zaglądnąć do działu CS ? tylko nie piepsz głupot że jesteś taki wygodny i za zrobienie tego zapłacisz 10 zł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Szukałem tego cały dzień, kilka plików zgrałem, ale żaden mi nie działał, a doładowanie albo 10zł temu kto mi pomoże to ściągnąć lub prześle na 100% dam,

Opublikowano

z czym? z wejsciem do działu CS nosteam ? masz do większości opisane jak uzyć jak nie w poście to razem z plikami gdzieś tam zapisana jest pomoc

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ja bym proponował zamknięcie tematu i ban dla tego chłopca, bo panem go nie nazwę.

Jest odpowiedni dział poświęcony owemu problemowi, gdzie jest masa filmików, opisów i instrukcji.

Jeżeli z taką pomocą nie możesz sobie poradzić to my tym bardziej Ci nie pomożemy.

Wygląd mnie pierdoli, tak samo jak reputacja i twoje zdanie...

Opublikowano

ale jak ci nie pomoże tutorial wizualny to jak ma ci pomóc pomoc kogo kolwiek z forum ? pzreciez to to samo

czego oczekujesz więcej ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Za 10 zł nie będę robił za wsparcie techniczne dla cheata. Nie ma mowy bym odpowiadał na debilne pytania założyciela tematu, marnując czas który można spożytkować na wiele innych sposobów. Ban dla tego zjebka i temat do kosza.

puxcek: wypierdalaj, mam nadzieję, że "kapiszi", debilu.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Wal sie na Ryj pajacu jebany w dupe, Chcecie to banujcie Mam na to wyjebane !!!

Powtarzam to po raz kolejny. A jak macie jeszcze jakiś problem to zapraszam na gg, podam adres i zapraszam do mnie i bedziemy mogli to innaczej sobie wyjaśnić, a nie kozakujecie przed komputerem - cwaniaczki komputerowe, a jak wychodzą na osiedle to po pyskach dostają , $mierć Takim Frajerom jak: spider44 !!! Ps. gg podaje pare postów wyżej !!!

Opublikowano

Puxcek więc może VT? Wszyscy wbijemy o danej godzinie i będziesz mógł udowodnić jaki to z Ciebie uliczny fighter ;]

Wygląd mnie pierdoli, tak samo jak reputacja i twoje zdanie...

• Dodaj nową pozycję...