Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy ! Pomocy !

FabixXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wszyscy hakerzy i lamy co nie potrafią grać i sięgają po hacki :)

Apeluje do was ze kazdy co sięga po haxy do coda MW2 bądź 4 jest totalnym po.je.beem , który przez swoje lamerstwo wykorzystuje luki w grze i POWODUJE ZE ku.r.vvaa NIE chce mi się grać .

np. W FFA mam staty 10:1 gdy juz jakas ciota z 10 prestiżem wygrywa grę. Nie myślvcie że jestem jakims pojj.e..bem który tylko czysto gra. W metina hackuje na skalę przemysłową ale przypominam ŻE METIN TO WIELKIE ŁAJNO , gdy za wspaniałe call of duty placimy 120zł !!! Super kupilem sobie Black Opsa ale po co jak zaraz juz kur.vv..A hakują . Weźcie się ogarnijcie !!! Znalazles hacka ?? to sobie go miej byle bys nie wstawial na MPC bo zataz armia N3O będzie wsysać i cala gra sie pied.d.0.li !!!! KurVV.a ledwo co BO wyszlo to juz jest pare tematow o jakis MH,Aimie i inne gówna -.- A teraz do was mody !! Nie wiem czy wiecie ale 1/2 użytkowników to jakies smarkacze 10+ , które tylko czekają aż wyjdzie jakis hax działający po aktualizacjach ... POPROSTU ŻAL DUPE ŚCISKA , MAM NADZIEJE ZE PARĘ OSÓB TO PRZECZYTA . I TAK MODY USUNĄ TEN POST A JA MAM TO W DUPIE ! MOZECIE MI NAWED WARNA DAC I MAM TO GDZIEŚ

Bye

.

67048-obama-vs-osama.gif

Je*nij plusa lub minusa

Opublikowano

Zadziwiła mnie twoja zdolność zamiany o na 0 itp. To po pierwsze. Po drugie bardzo ładnie się przedstawiłeś ale chyba nie doczytałeś trochę. MPC- multi player cheats. Chyba na tyle posiadasz znajomość języka angielskiego że wiesz co to znaczy. W takim razie temat do zamknięcia a pana żegnamy :)

717.jpg
Opublikowano

Bez przesady koleżko. Tu nie ma samych tematów/postów jedynie z cheatami. Niemało jest tutaj topiców o problemach i pytaniach. Aczkolwiek - w tej kategorii... Hmm... Gdybyś napisał to normalnie, bez cudacznego zamieniania o na 0 (tak jak kolega wyżej napisał :)) twój "apel" wyglądałby poważniej. Lecz teraz wygląda jak wyładowanie złości jakiegoś [...] (bo nie umiem określić twojej osobowości... Może użytkownika, gracza...?), bo go irytują lamusy (także cię popieram przyjacielu :)) używający wirtualnych "dopalaczy".

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

O, ty jesteś ów pan mr_spoof_lxuid?

Chciałbym Ci złożyć serdeczne i podzielić się czarnym opłatkiem.

Życzę Ci abyś zdechł, nędzny psie podczas używania swoich zawszonych cheatów,

ponieważ zbyt wiele gier przy ich pomocy zniszczyłeś.

Życzę ci także braku miłości ze strony matki, jak i ojca.

Braku przyjaciół w szkole, czy pracy.

Jesteś zerem.

Dziękuje.

z_frajerami_nie_pije.jpg

Opublikowano

ty chyba jak autor tego zjebanego tematu pomyliłeś fora synku.Swoją drogą co taki pseudo obrońca moralności robi na tym forum ? .Po chuj się tu zarejestrowałeś ? w jakim celu .Zresztą nieważne. Jesteś za glupi i za słaby dla mnie , tak napisałem soft dzięki któremu jestem w stanie zautoryzować się z serverem alt z każdego xuidu jakiego chce a ty co potrafisz ? nie umiałbyś nawet przepisać prostej składni w C++ analfabeto pierdolony

MAŁO TEGO MAM ZAMIAR PODZIELIĆ SIĘ MOIM PROGRAMEM ,DZIAŁA w TEJ CHWILI TYLKO na kernelu visty ze wzgledu na intemplementacje api w i7 i xp ,wysypuje s ze względu na inną komunikacje sterowników ze sprzętem na i7 i xp. Niemniej po świętach wrzucę tutaj działający w pełni software do spoofingu macka na poziomie api (pozwala na podanie dowolnego adresu do wygenerowania xuidu)

a ty milcz i wara od mojej rodziny s , uczuć itp bo kim ty KURWA ŻEBY OCENIAĆ mnie ,oceń najpierw siebie

btw

z pedałami nie pije

Opublikowano

For nie pomyliłem frajerze. Zarejestrowałem się po to... Sam pomyśl dlaczego. jeśli nie umiesz - twój problem (i chyba tak będzie...).

Jestem w trakcie nauki C++, no więc za wiele wymagać nie możesz. No i skąd ten wniosek, iż jestem analfabetą? Zauważyłeś w moich postach jakiekolwiek błędy ortograficzne, czy gramatyczne? Uwaga dla ciebie - kropkę (pytajnik, wykrzyknik itp.) piszemy bez spacji na końcu zdania. ;)

W jaki sposób Ciebie oceniam? Trochę odbiegnę - nigdy nie widziałem gracza, którego bym spotkał ponad 10 razy, i w każdym naszym spotkaniu używał cheatów.

No i ty jesteś jako jedyny.

Nie umiesz grać.

Myślę, że jest tu sporo osób, które mimo tego, iż są tu zarejestrowane nie używają cheatów. Na tym forum nie ma samych tematów związanych z cheatami (mówię, że jest tu parę o problemach...).

Cóż może robić pseudo-obrońca moralności na tym forum, jakim ja nie jestem (czy ja wiem...?)? Czymś w jego rodzaju jest szanowny autor tego tematu. Ja balansuję pomiędzy cheatowaniem, a graniem uczciwie.

Lecz, jak widzę, ty nie znasz w tym umiaru. I dlatego napisałem, co napisałem.

Pozdrawiam szanownego frajera! :)

Opublikowano

For nie pomyliłem frajerze. Zarejestrowałem się po to... Sam pomyśl dlaczego. jeśli nie umiesz - twój problem (i chyba tak będzie...).

Jestem w trakcie nauki C++, no więc za wiele wymagać nie możesz. No i skąd ten wniosek, iż jestem analfabetą? Zauważyłeś w moich postach jakiekolwiek błędy ortograficzne, czy gramatyczne? Uwaga dla ciebie - kropkę (pytajnik, wykrzyknik itp.) piszemy bez spacji na końcu zdania. ;)

W jaki sposób Ciebie oceniam? Trochę odbiegnę - nigdy nie widziałem gracza, którego bym spotkał ponad 10 razy, i w każdym naszym spotkaniu używał cheatów.

No i ty jesteś jako jedy

Nie umiesz grać.

Myślę, że jest tu sporo osób, które mimo tego, iż są tu zarejestrowane nie używają cheatów. Na tym forum nie ma samych tematów związanych z cheatami (mówię, że jest tu parę o problemach...).

Cóż może robić pseudo-obrońca moralności na tym forum, jakim ja nie jestem (czy ja wiem...?)? Czymś w jego rodzaju jest szanowny autor tego tematu. Ja balansuję pomiędzy cheatowaniem, a graniem uczciwie.

Lecz, jak widzę, ty nie znasz w tym umiaru. I dlatego napisałem, co napisałem.

Pozdrawiam szanownego frajera! :)

Ty jesteś w trakcie nauki ? , nie ośmieszaj się już nigdy nie kodowałeś nie odróżniłbyś pętli od zmiennej lamusie już o programowaniu czysto sprzętowym na poziomie windowsowego api nie masz żadnego pojęcia.W takie pierdoły,może uwierzyć twoja babcia ,mama ale nie ja.

piszesz ,, że balansujesz między ,,chetowaniem a graiem uczciwie" to już pozostawiam bez komentarza ,pokazałeś w tej chwili jakim jesteś zakłamanym gówniarzem ,albo się gra uczciwie albo nie ! nie ma że gry pośrodku ,rozumiesz hipokryto ?

a teraz spierdalaj

Opublikowano

Ach... Szkoda cię. :)

Skądże wniosek, iż nie umiem kodować? Prawda - o tym API nie mam zielonego pojęcia. :)

Naukę zacząłem 2 miesiące temu...

Dlaczego nie ma środka pomiędzy graniem uczciwie, a cheatowaniem? Czy ktoś mnie będzie zmuszał do grania na cheatach, bądź ich nieużywania? No?

Poziomem swoich wypowiedzi ujawniłeś swój poziom intelektualny.

Zatem - wypierdalaj dziecko. Nie masz pojęcia o niektórych sprawach - nie wypowiadaj się.

Pozdrawiam szanownego frajera. :)

Opublikowano

Apeluje do was ze kazdy co sięga po haxy do coda MW2 bądź 4 jest totalnym po.je.beem , który przez swoje lamerstwo wykorzystuje luki w grze i POWODUJE ZE ku.r.vvaa NIE chce mi się grać .

np. W FFA mam staty 10:1 gdy juz jakas ciota z 10 prestiżem wygrywa grę. Nie myślvcie że jestem jakims pojj.e..bem który tylko czysto gra. W metina hackuje na skalę przemysłową ale przypominam ŻE METIN TO WIELKIE ŁAJNO , gdy za wspaniałe call of duty placimy 120zł !!! Super kupilem sobie Black Opsa ale po co jak zaraz juz kur.vv..A hakują . Weźcie się ogarnijcie !!! Znalazles hacka ?? to sobie go miej byle bys nie wstawial na MPC bo zataz armia N3O będzie wsysać i cala gra sie pied.d.0.li !!!! KurVV.a ledwo co BO wyszlo to juz jest pare tematow o jakis MH,Aimie i inne gówna -.- A teraz do was mody !! Nie wiem czy wiecie ale 1/2 użytkowników to jakies smarkacze 10+ , które tylko czekają aż wyjdzie jakis hax działający po aktualizacjach ... POPROSTU ŻAL DUPE ŚCISKA , MAM NADZIEJE ZE PARĘ OSÓB TO PRZECZYTA . I TAK MODY USUNĄ TEN POST A JA MAM TO W DUPIE ! MOZECIE MI NAWED WARNA DAC I MAM TO GDZIEŚ

Bye

.

1. Nie musi być totalnym po.je.beem, ale może nie szkoda mu kasy (120 zł wydane na bana)

2. Nie chce ci się grać - nie graj

3.

W FFA mam staty 10:1 gdy juz jakas ciota z 10 prestiżem wygrywa grę

Płacz, bo jesteś drugi a nie pierwszy

4. W Black Ops jest kilkaset serwerów, nie musisz grać na tym gdzie cheatują

Opublikowano

Bany poleciały , temat zamykam :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...