Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event?

bartus12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ewentualnie dodadzą kolejne itemy do Lucky Shoot ;)

Zasadniczo to jutro jest wigilia i świętuje się z rodziną, nie gra w WR :D

Święta racja RMCF1902

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

up nie rozbrajaj. Już to mówiłem setki, tysięcy razy. Jak będzie to będzie - tego nie wiadomo kiedy to nastąpi. K2 ma duze opóźnienia, więc nie ma co liczyć na ich słowa.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

w warrocku korea jest już oczywiście CH3 ^^ u nus pewnie nie będzie a jak będzie to moje dzieci będą w nim grały ;) <- to obok z dziećmi to był żart

Opublikowano

To , że K2 ma opóźnienia to jest prawda . Można nawet to zobaczyć na stronie gamersfirst.com , gdzie pokazują nam , że jest Halloween Event ^^. Więc wątpię że coś dodać mogą .

Lub można wejść w All Rankings . Jest tam tylko ranking Blind Bullet , a Broken Sunset nie ma ^^ .

Opublikowano

skąd masz info że na święta miał być ? może na święta za dwa lata bdz CH3 a w koreańcu będą mieli CH5 <_<

Opublikowano

skąd masz info że na święta miał być ? może na święta za dwa lata bdz CH3 a w koreańcu będą mieli CH5 <_<

Opublikowano

nie spamuj a takie info mam od warrock.net była to oficjalna wiadomosc od K2 ale co? nic. xD

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Chapter 3 miał być we Wrześniu tego roku . Więc raczej sie nie dowiemy kiedy będzie :angry:.

wiem tyle że K2 są nie poważni ponieważ coś zapowiadają a nawet obiecują i dupa , wiele graczy zawiedzionych .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...