Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Port Mapysa Na Czerwono

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mam problem z portami w port mapie robie tak jak w instr czyli wpisuje swoje ip z koncówka 100 i sie wszystkie porty palą na czerwono wpisuje i odpalam porty po wpisaniu root i hasła do bazy danych. koledze wysyłam spolszczenie z koncówką normalna z mojego hamachi np .58 a i tak nie moze grac cos mi sie w portach psuje albo ja nie umiem ich robic pomozecie??

prosze o nie zamykanie przedwczesnie tematu!!!

Metin2 prywatne serwery

Opublikowano

to nic złego po prostu otwierasz porty po raz 2. a nie musisz

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Owszem zeby mi sie zapalił na czerwono to musze otworzyc 1 port i go akceptowac na nowo i wtedy mi sie zapalaja wszystkie na czerwono a kolega nie moze grac. jak pisałem wyzej spolszczenie ma zkoncówką .58 ale gdy prubuje sie połaczyc to czeka chwile i wyskakuje mu bład łaczenia sie z serwerem. masz + za samo odpisanie

Metin2 prywatne serwery

Opublikowano

@2xup co ty pierniczysz?!

Maja sie swiecic zilone.

Cos ci blokuje wszystkie porty <lol2>. Jesli router, to prawdopodobnie on blokuje. Zas jesli czysty fbsd to on ma swoje porty aktualnie otwarte, dlatego je blokuje

Opublikowano

To jak mam je odblokowac?? a po za tym nie zrozumiałem za duzo LubianyIKochany tylko tyle ze cos mawłasne porty i blokuje te z portmap

Metin2 prywatne serwery

Opublikowano

pliki mam takie InstantServer_Uploaded_by_Merkon. Owszem byłem u kolegi z laptomem i internet z routera odbierałem bo był szybszy nie odpowiadały porty a obecnie korzystam na modemi z i plusa. Czy to ma cos wspulnego ze nie działają porty??

Metin2 prywatne serwery

Opublikowano

Ale mi sie one nigdy nie paliły na zielono po 1 i nikt na moim privie nie moze grac oprócz mnie. jak mam je wyłaczyc i właczyc jeszcze raz??

Metin2 prywatne serwery

Opublikowano

Szymon! Ale ty smieszny jestes-.-...

Poczytaj troszke o portmapie...

Jesli jest czerwony to cos go blokuje, lub korzysta z niego . A ja dam stowke, ze jest to spowodowane przez fbsd, albo cos takiego. Bo to jest paranoja. . .

Opublikowano

Ale jak bym miał właczone do koledzy by mogli grac i powinno byc na koncu komunikat w bazie danych operation time out a jest network in uncrable. a jak wyłaczyc te właczone porty wiesz moze??

Metin2 prywatne serwery

Opublikowano

"Jesli jest czerwony to cos go blokuje, lub korzysta z niego"

jak wlaczalem 2x ten sam port to tez byl na czerwone twoje slowa potwierdzaja moja teze. lub korzysta z niego sam z siebie korzysta :D

Kebab!