Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Godzina 21 - Wciąż Serwer Off .

JustDie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc domniemany start miał być o godzinie 21. Nadal lecz serwer nie wystartował. Wg was ma to w ogóle jakieś szanse na start ? Wypowiadajcie się..

Opublikowano

Ta ? jutro jest wigilia, a jak jutro o 21 wystartuje to ja jestem święty. Jutro jest wigilia i powiedzą że też mają rodziny itp.

Opublikowano

Kur** czlowieku ogarnij sie ! Odpala to odpala.. Wez wyjdz.. Ja pier*** kolejny poje*** temat... Kur** ciagle ich krytykujecie.. oni robia co moga a wy macie to za przeproszeniem w dupie ! Jak chcecie se tak bardzo pograc to kur** idzcie na PLa albo jakiegos dedyka a nie 24/7 na MPC krytykujac ich ciagle jacy oni sa slabi a sami byscie kur** lepiej tego nie zrobili... Powinniscie ich chwalic ze wgl. sie czegos takiego podieli

Pozdrawiam. Dzieci neo zaraz splusuja.. Ale co zrobic takie MPC ...

65994253024037513199.png
Opublikowano

A ja ci powiem żebyś poszedł do psychologa . Kulturę wynosi się z domu . Już sobie wyobrażam jaką ty tam musisz mieć patologię : )

Opublikowano

@JustDie Na ogol jestem spokojnym czlowiekiem, zachowanie w szkole mam bardzo dobre, baaaardzo zadko przeklinam.. prawie wogole.. Ale jak patrze na wasze posty i tematy to mnie szlag trafia... Nie wyzywaj mnie bo mnie nie znasz.. Pozdrawiam..

65994253024037513199.png
Opublikowano

Nie, bo dzisiaj wszedłem drugi raz kolego do tego działu : )

Żadko ? A co to znaczy żadko ? analfabeta. W szkole to też mam bardzo dobre, a jakoś na każdej przerwie się bijemy ;p i co ?

Opublikowano

No,wiecie Tylko ktos nienormalny siedzi na Kompie w srodku wigilii i troche Dziwne,ze start akurat w wigilie ja jestem juz bez Komentarza...Pzdr ZBIERAM MINUSY

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...