Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj kupiłem sobie garry's moda na steam i jak włączam ściąganie pojawia mi się że trzeba ściągnąć 3.454 gb a Gmod zajmuje 400mb patrzyłem u kolegi.

Co mam zrobić żeby ściągało mi to 400mb a nie te 3+ gb. Mam tak samo z half life 2 ;/

@

Jakby co garry moda i reszte kupiłem w servisie steama

@down

zaraz bedziesz miał screena niedowiarku...

łap...

http://img17.imageshack.us/i/przechwytywanielq.png/

Prosze o wypowiedz kogoś kto wie coś o steamie a nie powie że ściemniam i pójdzie sobie tylko żeby nabić posta {przykład na dole i do tego to kidmod...} =.='

76561198032469690.png
Opublikowano

Ale ściemniasz. Po czym sprawdzasz wagę gry, po najechaniu myszką na folder z grą? Tyle, że steam to co innego. W folderze "steamapps" znajduję się jeszcze jeden plik, który waży dużo. Garrys mod, ani Half Life 2 NIE ZAJMUJĄ 400MB.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ale ściemniasz. Po czym sprawdzasz wagę gry, po najechaniu myszką na folder z grą? Tyle, że steam to co innego. W folderze "steamapps" znajduję się jeszcze jeden plik, który waży dużo. Garrys mod, ani Half Life 2 NIE ZAJMUJĄ 400MB.

G*wno prawda, kolego. HL 2 waży dokładnie 427 mb. Żadnego "Jeszcze jednego" pliku nie ściągałem wraz z HL2.

froozone96.png
Opublikowano

Nie, nie nie. Gdy najpierw Pobierzesz HL2 bądź CSS, to Garry's Mod waży 400mb, gdyż pobierają się tylko dodatkowe pliki, reszte bierze z CSS, czy HL2. Sam pobierałem wszystkie gry na steama. To HL2 Episode One ważył koło 3,5gb,a ep 2 koło 500 mb.

Innym razem.

Opublikowano

Ech...

Pobiera się także wtedy silnik Source i inne jego "dodatki".

Silnik Source waży najwięcej ,więc jeżeli masz już np. TF2 ,a potem ściągasz Garrys Mod to on waży mniej ,a jeżeli pierw Garrys Mod to on waży więcej.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"