Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tutaj !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Piszę tu bo w Evenye jest ograniczenie :)

Przekładaliście start serwera kilka razy :) Ranga u ludzi wam spada...Nie ufają wam. Niby pracujecie a znam masę innych lepszych serwerów w kilka dni...

Chciałem dalej się rozpisać ale nie ma sensu , bd mnie wyzywać od neo.A już nie chcę wspominać o stronie ...

Ktoś już mnie ubiegł...

Imo dzień jutrzejszy to zły pomysł, jutro jest wigilia, wszyscy powinni ten czas spędzić w domach, z rodziną, pomagać, spożyć razem kolację. Jak już tak przedłużacie te starty, to dopracujcie serwer całkowicie i wydajcie dopiero po świętach, ewentualnie w pierwszy/drugi ich dzień, kiedy będzie już u wszystkich luz.

Zrozumiałe jest, że niektóre błędy/usterki nie wynikają ze strony Teamu. Ale te ciągłe przenoszenia, pseudo obietnice wyglądają na waszym tle komicznie. Dziwicie się, że potencjalni gracze nie potrafią docenić waszego trudu, nie darzą Was (Teamu) szacunkiem. Przepraszam, ale na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Daliście clienta, więc macie plusa. Ale minusów jest więcej. Tak więc, na dzień dzisiejszy, wasza reputacja kręci się w puli liczb ujemnych.

Bla bla bla...

Ok, start przypuszczalnie jutro do 21. Ale lepiej to zróbcie rano, bo wątpię, że któremukolwiek z Was będzie na rękę wieczorem odchodzić od wigilijnego stołu, no chyba że okryto nowy gatunek noliferów, który nazwałbym "forever alone in web".

No cóż, pozostaje tylko czekać. Nie ukrywam, jestem zawiedziony, bo oczekuję na ten serwer z wytęsknieniem. Ale wiadomo, teraźniejszy okres przedświąteczny jest szczególnie trudny. I dlatego otwieranie serwera w wigilię mimo wszystko uważam za głupotę kompletną.

Hue

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...