Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc gość mi dał konto zmieniłem e-maila i haslo nagle po paru dniach chcce wejsc na konto i pisze ze jest aktualnie uzywane ??! a na nim nie gram na stronie nie moge wejsc bo pisze ze podaje zle passy moze wiecie jak on to zrobil ?? dam + za odpowiedz

Opublikowano

ehh to bug... musisz poczekać, ja to też miałem i nawet zgłoszenie dałem, napisali żeby resnąć kompa i jeszcze raz sie zalogoać sorry za błędy ale mm kaacca :ddd

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Zmieniłeś E-meil'a,jak zmienisz E-meil'a to ci pisze:Ze względu bezpieczeństwa masz tydzień.Może nie minął tydzień,i ten gościu weszedł na swój E'meil i dał:Nie potwierdzałem zmiany adresu E -meil'a.I to tyle.

Dasz + ?_?

schwerti.jpeg

Uważasz że jeste Lamusem?To daj -/Uważasz że pomogłem?Daj +

Moja Animacja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...