Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Easymetin2 Proszę Zobacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż teraz jest EM2 2 dni darmowy i chcę z tego skorzystać. Sttorentowalem metina spatchowalem poprawnie wg instrukcji wszystko... Ale wyskakuje mi ten błąd jak daje start game w EM2 razme z metkiem to wyskakuje ---> http://img687.imageshack.us/img687/7447/73555235.gif jeśli ktoś wie o co chodzi proszę o szybką odp. Sry że nie dałem odrauz odnośnika bo cos forum tego nie czyta.

Metallica, Drowning Pool, Ozzy Osbourne - Kto słucha jeszcze prawdziwej muzyki?

subx.jpg

Opublikowano

Metka niedawno pobierałem bo na PL'u znów zacząłęm grać. To ten najnowszy chyba :P. I mam metka na pulpicie zobacze ten twoj EM2.

@EDIT zrobiłem tak jak kazałeś i dalej to samo. Dużo wirów ma ten twój EM2^^ Proszę resztę forumowiczów o help

Metallica, Drowning Pool, Ozzy Osbourne - Kto słucha jeszcze prawdziwej muzyki?

subx.jpg

Opublikowano

ja tam niemam em2 w folderu z metkiem i mi normalnie smiga -_- . musisz sciagnac jakas aktualizacjie jak właczasz em2 bo miałem podobny problem . ale potem juz jest normalnie ;)

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].