Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Slaris2 [Pl] [Dedyk]

Wraith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie drasic!! gdzie panu pisze ze to jest hard??.

Rozumiem ze negatywne komentarze tez są potrzebne, ale Ty od początku sie uparłeś!

i co nowa reklama piszesz prawie to samo, a na serwie nie grałeś!

Pozdro.

Opublikowano

Reklama bardzo zacheca do gry ;] . Napewno warto wejsc i przekonac sie jak tam jest .

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Serwer jest naprawdę dobrze przygotowany na przyjęcie dużej ilości graczy ,z tego co mi wiadomo gdy liczba playerów się zwiększy automatycznie zostaną dodane kolejne kanały,po to aby nie zrobił się syf.Na serwerze panuje miła atmosfera,nie ma chamstwa,game masterzy odwalają kawał dobrej roboty ,ten który zrobił reklamę najwidoczniej wiedział co mówi.Drop ,exp Fajnie dostosowane (kwestia gustu oczywiście,ale mi się podoba).Widziałem na serwerze epiki i są git ,stalki edytowane ,nigdzie takich nie ma.Jak dorzucą jeszcze te bronie co gm się z nimi wożą to już będzie miód,malina,luxus,perfect.Strona serwera -o tym można napisać tylko jedno słowo-profesjonalna.

Kilka słów do Pana o nicku drasic: 1.Naucz się czytać ze zrozumieniem,jak na 2 gimnazjum to już mógłbyś to ogarniać w jakimś tam stopniu. 2.Nie chcesz, nie graj. 3.Następnym razem jak będziesz chciał coś napisać to się 3 razy zastanów , bo z tego co poczytałem Twoje posty to są one aż nadto subiektywne. 4.Ktoś już to pisał i ja to potwierdzę ,że się czepiasz wszystkiego zupełnie bez żadnego uzasadnienia , a jak przychodzi co do czego to wyzywasz Team(spróbuj zaprzeczyć to dam ss, (najważniejsze : nie podawaj się więcej za "głos ludu" bo robisz idiotów z metinowskiej społeczności)). 5.Jak w rozmowach w toku będą robili program pt."Zawsze mam jakiś problem i nie umiem sobie z tym poradzić" to bij do nich drzwiami i oknami bo lepszego egzemplarza nie znajdą.

Teraz żeby nie było ,że zbytnio słodze dla serwera : 1.Skasujcie niepotrzebne misje oraz usuńcie drop niepotrzebnych przedmiotów. Pozdrawiam

Opublikowano

Wolny Exp!

tylko 5x to nie da sie expic expiłem 30 min i z 5 lvla na 25 na dikusach.

Nie zagram.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

• Dodaj nową pozycję...